Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde Ali Atay öfkeden parladıkça izleyici daha çok bağlanıyor!

Son Yaz dizisinde Ali Atay öfkeden parladıkça izleyici daha çok bağlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisinin şimdiye kadar 8 bölümü yayınlandı. İyi başlayan, iyi bir şekilde devam eden ve hikaye kurgusu ile de takdiri hak eden Son Yaz da oyunculuk performansları için ayrı bir parantez açmak şart…

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın iyi bir dizi çifti olduğu Son Yaz da, aynı şeyi Ali Atay ile Funda Eryiğit için de söylemek yanlış olmayackatır. Hem Akgün- Yağmur hem de Selim – Canan çiftleri izleyicilerden kabul gördü… Alperen Duymaz’ın oyunculuk performansına yönelik olarak bugüne kadar çok şey söylendi.Akgün’e çok yakıştığı ve karakteri izleyiciye hissettirecek derecede iyi canlandırdığı baştan beri söyleniyor.

Ancak Ali Atay’ın Savcı Selim karakteri bu kadar da öne çıkartılmadı. Atay, dizide izleyicileri çok etkileyen bir performansa imzasını atıyor. Savcı Selim’in özellikle de bir anda parladığı, öfkesine hakim olamadığı anlarda Ali Atay, sanki o anı yaşıyor ve izleyiciye de yaşatıyor. Benzer sahneleri 26 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 9.bölümde de izleyeceksiniz.

Son Yaz dizisinde Ali Atay öfkeden parladıkça izleyici daha çok bağlanıyor! 7

Son Yaz dizisinin 9. yeni bölmünden ilk fragman paylaşıldı. İzleyicileri yine çok etkileyen anlar yaşanıyor. Selim’in “Senin hayatının içinden geçeceğim” ve “Sen artık benim şahsi meselemsin” sözleri çok dikkat çekti. İzleyiciler de sosyal medyada bu iki sözü öne çıkartan yorumlar paylaştı.

Dizinin hikayesi de çok ilgi çekici bir şekilde ilerliyor. Yeni bölümü iple çeken hayranlar, Akgün’ün pişmanlığını ve çaresizliğini yüzünden okuyabiliyor. Selim ise aslında Akgün’e inanmak ve güvenmek istiyor, içten içe de kendini yiyip bitiriyor. Ancak bazı gerçeklerin ortaya çıkması ilerleyen bölümlerde bu iki karakterin gidişatını da daha net bir şekilde ortaya koyacaktır.

Son Yaz 9. bölüm 1. fragmanında Akgün, “Bir gün bu çocuk ne yaşamış diye merak edersen, aç o mektubu oku.Affetmesen de belki anlarsın. Hakkını helal et” diyor. İşte bu sözler de izleyicilere çok dokundu…