Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Çobanoğlu’nun adı artık Arka Sokaklar ile anılacak!

Ozan Çobanoğlu’nun adı artık Arka Sokaklar ile anılacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu, 600. bölümü çekilen Arka Sokaklar ekibi ile 2015 yılında bu yana birlikte hareket ediyor. 1980 yılında Kars’ta dünyaya gelen oyuncu artık komiser Hakan karakteri ile hafızalara yerleşti.

Kanal D ekranında 16. sezonu devam eden projede ekip arkadaşları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, adının artık Arka Sokaklar ile birlikte anılacak olmasından da keyif duyuyor.

Ozan Çobanoğlu, 600. bölüm pastasını arkadaşları ile birlikte kesti ve yaptıkları işten gurur duyduğunu söyledi. Oyuncu, kariyeri adına da bu projenin çok önemli olduğunu hatırlattı.

Ozan Çobanoğlu'nun adı artık Arka Sokaklar ile anılacak! 7

Dizinin bundan sonra daha ne kadar gideceğini bilmediğini belirten oyuncu, en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

İşte Ozan Çobanoğlu’nun Arka Sokaklar gururu: “Biz içinde yer aldığımız işten dolayı gurur duyuyoruz. Düşünün belki de bir daha hiç böyle bir iş olmayacak Türkiye’de bundan sonra ve biz bu iş ile anılacağız. Ne güzel bir şey bizim için bir oyuncu olarak. Kariyerimiz adına belki bir yerlerde yazıldığında, bir kitap çıktığında isimlerimiz olacak biz çok mutluyuz bu konuda.

İzleyicilerimiz sağ olsunlar binlerce yorum olunca, hepsini okumaya çalışıyoruz tabi ama genelde birbirine yakın, hep güzel şeyler okuyoruz. Eksik olmasınlar, biz de demek ki onlara layık bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha da iyisini yapmak istiyoruz her zaman. 16 yıl böyle geçti. Bundan sonra da kaç yıl gidecek bilmiyorum ama biz daha iyisini yapmak için çalışacağız.

Türk seyircisini doğru okumak çok büyük tecrübe gerektiren bir şey. Bu tecrübe de Sayın Türker İnanoğlu’nda var. Tabi ki yönetmenimiz Orhan Oğuz’da da var o da çok büyük bir yönetmen. Çok büyük ustalarla çalışıyoruz. Abilerimiz çok iyi oyuncu, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Performanslarına yetişmeye çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”