Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü sunucu Ezgi Sertel, acı haberi sosyal medyadan duyurdu!…

Ünlü sunucu Ezgi Sertel, acı haberi sosyal medyadan duyurdu!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan ‘Lezzet Haritası’ isimli programla Anadolu’da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıtan ünlü sunucu Ezgi Sertel, en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Fazlası Zarar’ adlı yarışma programının sunuculuğunu yaptı.

2018 yılında ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol alan Ozan Çobanoğlu ile dünya evine giren Ezgi Sertel, ikiz bebekleri Tibet ve Mert’i geçtiğimiz sene kucağına almıştı. Zaman zaman minik oğullarıyla verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü sunucunun son paylaşımı, sevenlerini bir hayli üzdü.

Ünlü sunucu Ezgi Sertel, acı haberi sosyal medyadan duyurdu!... 7

Ünlü sunucunun babası Ali Sertel, yoğun bakıma kaldırıldı. Sunucu Ezgi Sertel, babası Ali Sertel’in yoğun bakıma kaldırıldığını instagram hesabından duyurdu. Takipçilerinden dua isteyen Sertel, “İçim çok acıyor” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ezgi Sertel duygularını; “Benim biricik canım babam yoğun bakımda… İçim çok acıyor. N’olur dualarınızı eksik etmeyin” şeklinde ifade etti. Takipçileri de ‘Geçmiş olsun’ mesajları ile Ezgi Sertel’e destek oldu.