Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Arka Sokaklar’ın ‘Zeliş’i Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla ses getiriyor!

‘Arka Sokaklar’ın ‘Zeliş’i Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla ses getiriyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ da 15 yıl boyunca canlandırdığı ‘Zeliş’ karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik, geçtiğimiz sezon finaliyle birlikte yapımdan ayrılarak izleyiciyi çok şaşırtmıştı. Genç oyuncu henüz yeni bir projeyle el sıkışmasada instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

‘Arka Sokaklar’ dizisinde ‘Hüsnü Çoban’ karakterinin kızı ‘Zeliha Çoban’a hayat veren ve adeta dizide büyüyen oyuncu siyah mayolu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

'Arka Sokaklar'ın 'Zeliş'i Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla ses getiriyor! 8

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Yüsra Geyik, derin göğüs dekolteli siyah mayosuyla ayna karşısında selfie yaptı. Bazı hayranları genç oyuncunun pozlarına iltifatlar yağdırırken bazıları ise oyuncunun paylaşımını fazla iddialı bularak eleştirdi. Bazı takipçileri de Geyik’in fotoğrafına, ‘Hüsni Çoban seni böyle görmesin!’ diyerek esprili yorumlarda bulundular.

'Arka Sokaklar'ın 'Zeliş'i Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla ses getiriyor! 9

Bundan sonra kariyerine hangi projede devam edileceği merak edilen oyuncu bir röportajında; Senelerdir dizide oynuyorum, film çekememek gibi bir sıkıntım var zaman açısından. Çok güzel bir film çekmek isterim. Oyunculuğumu doyurabileceğim, festival yolculukları olan bağımsız bir film istiyorum” açıklamasını yapmıştı.