Ana sayfa Dizi Haberleri Dev bütçeli Hz. Mevlana, set fotoğraflarıyla büyüledi!

Dev bütçeli Hz. Mevlana, set fotoğraflarıyla büyüledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin önümüzdeki günlerde dijital kanalında ekrana getirmeye hazırlandığı Hz. Mevlana dizisi, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi dev bütçesi ve ihtişamlı sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizinin setinden gelen fotoğraf, projenin ihtişamını ortaya koyuyor.

TRT’nin yeni dönem dizisi Hz. Mevlana için çekimler Konya’da sürüyor. Dizinin çekimleri için hiçbir masraftan kaçınılmazken dekor ve kostümler şimdiden izleyicileri büyüledi. Dizinin Konya’daki setinden gelen kamera arkası fotoğraf etkileyici görüntüsüyle şimdiden büyük merak uyandırdı.

Hz. Mevlana’nın setinden gelen fotoğrafta Kaan Yıldırım kostümüyle görünüyor. Kostümler ve dekor dizinin setini daha da gerçekçi kılıyor. En son Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz Kaan Yıldırım’ın dizide Ömer karakterini canlandıracak. Hayranları şimdi büyük bir merakla Kaan Yıldırım’ın yeni rolünü izlemeyi bekliyor.

Dev bütçeli Hz. Mevlana, set fotoğraflarıyla büyüledi! 7

Hz. Mevlana dizisinin 13. yüzyılda geçen hikayesi için etkileyici bir set ortamı oluşturuldu. Selçuklu mimarisine uygun şekilde birçok yapı hazırlandı. Özellikle esnafların yer alacağı bu yapılar için büyük bir emek harcandı.

Bülent İnal’ın Mevlana’yı canlandıracağı dizide Ebru Özkan Efsun, Ahmet Mümtaz Taylan Zerkubi, Ushan Çakır Şirazi, Ahu Türkpençe Kirra Hatun, Gizem Yılmaz Kimya karakterlerini canlandıracak. Hz. Mevlana’nın en yakın dostu Şems’i canlandıracak isim ise henüz belli olmadı.

Kale Film tarafından yapımcılığı üstlenilen projede yönetmen olarak Can Ulkay yer alıyor. Hz. Mevlana, TRT’nin dijital kanalının ilk dizisi olacak.