Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit’i bir araya getiren dev proje!

Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit’i bir araya getiren dev proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit… Her ikisi de son yıllarda ekranların en sevilen iki kadın oyuncusu. Birbirinden yetenekli bu iki kadın oyuncu yeni bir projeyle bir araya geliyor.

İkiliyi bir araya getiren projenin adı Timsah Ateşi. Bir tiyatro oyunu olan Timsah Ateşi’nin başrollerini Funda Eryiğit ve Hazal Ergüçlü paylaşıyor.

Eryiğit ve Ergüçlü, yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yaptığı, Megan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, Timsah Ateşi’nde birbirine zıt iki kız kardeşi canlandırıyor.

Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit'i bir araya getiren dev proje! 7

1989 yılında İrlanda’ya yaşayan iki kız kardeş ve babalarının çalkantılı hayatlarını konu alan Timsah Ateşi, 18 Aralık’ta Zorlu PSM’de ilk gösterisini gerçekleştirecek. Funda Eryiğit Alannah, Hazar Ergüçlü ise Fianna karakterlerini canlandıracak.

Kara komedi türündeki tiyatro oyununda Alannah ve Fianna’nın babalarını ise Kubilay Tunçer hayat verecek. 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nde sahnelenen oyun Türkiye’de ilk kez seyircinin beğenisine sunulacak.

Son yılların en beğenilen kadın oyuncularından biri olan Funda Eryiğit’i geçtiğimiz sezon Son Yaz dizisinde izlemiştik. Hazar Ergüçlü de baş karakterlerden biri olarak rol aldığı Alev Alev’de canlandırdığı Çiçek karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.