Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arkadaşlarının en sevmediği Hazal Kaya huyu bakın neymiş!

Arkadaşlarının en sevmediği Hazal Kaya huyu bakın neymiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Misafir isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan Hazal Kaya, düşük gelen reytingler nedeniyle projenin 5. bölümde final yapmasının şanssızlığını yaşadı. Hayranlarının uzun süredir ekranda görmek istediği oyuncunun kısa süren bu buluşması kariyerine başarılı olmayan bir iş olarak yansımış oldu.

Onedio’nun youtube programına konuk olan Hazal Kaya, kendisiyle ilgili yaptığı bazı açıklamalarla da dikkatleri çekti. Arkadaşlarının en gıcık olduğu huyu sorulunca da oyuncu, birçok huyundan gıcık olduklarını ifade etti.

Hazal Kaya, şöyle konuştu: “En gıcık oldukları şey şu… Başlarına bir şey geldiğinde, tavsiyeye, şefkate ihtiyaç duyduklarında onların o halde olmalarına o kadar sinirleniyorum ki… Çok öfkeleniyorum, çok üzülüyorum. O zaman bekledikleri kadar yumuşak ve şefkatli bir tavır göremiyorlar benden. Halbuki ilgisi yok, onların başına bir şey geldiği için sinirleniyorum. Bazen orada tonu kısmam gerekiyor.”

Programda kendisine gelen yorumlarda çok eğlenen Hazal Kaya, üst üste kahkahalar attı. Benden Ne Olur isimli sinema filminde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Enis Arıkan ile anısını da anlatan Hazal Kaya, çok eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu söyledi.

Hazay Kaya, filmde birlikte birçok sahnede doğaçlama yaptıklarını da belirtti ve şu anısını paylaştı:

“Enis’in bir sahnedeki tepkisine dakikalarca güldüm. O kadar çok güldüm ki, artık insanlar sinirlendiler. Çünkü devam edemedik. Sertab’ın televizyonda izlediği bir program var. Onu izlerken Enis’in verdiği tepkiler var, ona çok güldüm. Böyle çok anımız var.”