Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna’nın sessiz başlayan aşkı yine sessiz bitti!

Onur Tuna’nın sessiz başlayan aşkı yine sessiz bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Mahkum dizisiyle öne çıkan ve hayranlarının gönlünü bir kez daha kazanan Onur Tuna, çok başarılı bir performans sergiliyor. Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi olan Mahkum, perşembe akşamları elde ettiği reytinglerle de birincilikler almaya devam ediyor.

Dizinin 7. bölümü geride kaldı ve başrol oyuncusu Onur Tuna, yine çok başarılı bir proje tercihi ile dikkatleri çekiyor. İki sezon Yasak Elma dizisinde iyi çıkış yakalayan oyuncu, ardından da 2 sezon Mucize Doktor dizisi ile yine gönülleri kazandı. İş yaşamında her şeyin yolunda olmasının ardından oyuncunun özel yaşamında da yeni gelişmeler yaşandı.

Hande Doğandemir ile Onur Tuna arasında bir aşk yaşandığı sosyal medyadaki bir paylaşım ile ortaya çıkmıştı. Hande Doğandemir’in telefonuna yansıyan Onur Tuna görüntü bu aşkın belgesi olmuştu. Geçtiğimiz hafta Hande Doğandemir’in bu aşkı kabul etmesi ile ikilinin ilişkisi de resmi olarak doğrulanmıştı. Onur Tuna ile Hande Doğandemir ilişkisi sessiz bir şekilde başladı. Bir süre sonra da magazincilerin öğrenmesi ile gündeme geldi.

Onur Tuna'nın sessiz başlayan aşkı yine sessiz bitti! 7

Hande Doğandemir son röportajında ilişkilerinin iyi gittiğini söylemiş ama detay vermemişti. Ancak gelen bilgiler çiftin ayrıldığına işaret ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Onur Tuna ile Hande Doğandemir aşkının kısa sürdüğünü iddia etti.

Gelen haberlere göre çift ayrıldı ve bu ayrılık da yine sessiz bir şekilde gerçekleşti. Kısa süren bu aşkın ne zaman başladığı gibi neden kısa sürdüğü konusu da soru işareti olarak kaldı.