Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik’in Camdaki Kız dizisinden gidişine Hande Ataizi ile Selma Ergeç mi neden oldu?

Yüsra Geyik’in Camdaki Kız dizisinden gidişine Hande Ataizi ile Selma Ergeç mi neden oldu?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin OGM Pictures imzasını taşıyan iddialı yapımı Camdaki Kız’ın perşembe akşamı yayınlanan bölümünde bir ayrılık yaşandı.

Arka Sokaklar dizisinde 15 sezon rol alan Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisine bir sezon dahi dayanamadı. Genç oyuncanın dizideki ömrü çok kısa oldu. Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa karakteri, annesiyle birlikte İzmir’e taşındı ve böylece oyuncunun Camdaki Kız serüveni son buldu.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre bu ayrılıkta Yüsra Geyik’in ön plana çıkması etkili oldu. Dizinin bölüm tanıtımlarında ve ön izleme sahnelerinde bolca yer alması dizideki oyuncuların dikkatini çekti, özellikle kadın oyuncular bu durumdan çok rahatsız oldu.

Yüsra Geyik’in Camdaki Kız dizisinden gidişine Hande Ataizi ile Selma Ergeç mi neden oldu? 69
Peki bu kadın oyuncular kim? Sosyal medya gündemini meşgul eden bu sorunun cevabında oklar iki ismi işaret ediyor. Biri Hande Ataizi, diğeri ise Selma Ergeç. Tabii ki bunlar bir iddia ve henüz doğruluğu konusunda inandırıcı bir delil yok. Kulislerde konuşulan ve sosyal medyaya yansıyan bazı detaylar var ama bunlar da netlik içermiyor.

Oysa ki senaristler Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan, diziye yeni bir karakter katmanın heyecanıyla ilgi çekmeye çalışmışlardı. Genç oyuncunun Arka Sokaklar dizisinden ciddi bir hayran ve takipçi topluluğu vardı.

Yüsra Geyik’in Camdaki Kız dizisinden gidişine Hande Ataizi ile Selma Ergeç mi neden oldu? 70

Tabii ki oturmuş bir diziye sonradan dahil olmak zordur. Dizinin kurulu bir düzeni, artık birbirine alışmış, aile olmuş bir kadrosu vardır. Kulisler, dedikodular hep döner dışarıda. Bu dünyaya ayak uydurabilirsen kalırsın yoksa gitmen gerekir. Sonradan geleni kabul etmeleri, sevmeleri çok zordur, zaman ister.

Yüsra Geyik de kırılganlığıyla gitmeyi tercih edenlerden oldu anlaşılan. Hayranları bu duruma üzülse de artık yeni projeleriniz haberlerini bekleyeceğiz hep birlikte.