Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101’deki Elif’ten sonra, Yargı dizisindeki İnci karakteri Ece Yüksel’in büyük şansı oldu

Aşk 101’deki Elif’ten sonra, Yargı dizisindeki İnci karakteri Ece Yüksel’in büyük şansı oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında dünyaya gelen Ece Yüksel’in son dönemde dikkat çekmesi bir yana, 2008yılından bu yana setlerde olduğunu biliyor musunuz? Bıçak Sırtı isimli dizideki Ömür karakteri ile 2008 yılında oyunculuk macerasına henüz küçük yaştayken başlayan Ece Yüksel, yıllar içinde birbirinden farklı karakterler ve projelerle tecrübeler kazandı.

Av Mevsimi isimli unutulmaz filmde Pelinsu karakteri ile dikkat çeken, Kiraz Mevsimi dizisinde Senacan olarak ekranda yer alan, ama Aşk 101 dizisindeki Elif karakteriyle popülerliğe ulaşan bir genç Ece Yüksel.. Tabii ki onun sokaktaki vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmesine Yargı dizisinde canlandırdığı ve geçen yıl çok konuşulan İnci karakterini de belirtmek gerekiyor.

Aşk 101'deki Elif'ten sonra, Yargı dizisindeki İnci karakteri Ece Yüksel'in büyük şansı oldu 8

Deniz Ali Tatar’ın youtube ortamında yayınlanan programına konuk olan Ece Yüksel, Aşk 101 dizisinin hayatını değiştiren bir proje olduğunu söyledi.

Ece Yüksel, “Aşk 101 ile gerçekten ilk defa popüler bir iş yaptım. O da enteresan. İnsanlar bir anda tanımaya başladı. Deneyimlediğim şeyler değildi aslında. Aşk 101 bir şeyler değiştirdi. Çok da güzeldi, popüler bir işti” diye konuştu.

Aşk 101 dizisinde çok orijinal karakterler olduğunu ve kendisinin de severek bu projede yer aldığını anlatan Ece Yüksel, sonrasında Yargı dizisinde İnci karakterini canlandırınca da bu sefer televizyon izleyicilerinin de dikkatini çekti.

Aşk 101'deki Elif'ten sonra, Yargı dizisindeki İnci karakteri Ece Yüksel'in büyük şansı oldu 9

Sokakta insanların kendisini tanımaya başladığını ifade eden Yüksel, yer aldığı projelerde farklı karakterler canlandırmasının da bir şans ve seçim olduğunu ifade etti.

İnci karakterinin de çok orijinal bir karakter olduğunu ve Yargı’nın çok güzel bir dizi olduğunu ifade eden Ece Yüksel, bu rol sayesinde sokakta vatandaşlardan büyük ilgi gördüğüne değindi.

Oyuncu, “Bir iş olsun diye olmuyor. En azından baktığımda benim katabileceğim bir şey var mı, orijinal oynayacak bir şey var mı diye düşünüyorum ve öyle karar alıyorum” diye konuştu.

Yargı dizisindeki gerilim ve heyecanın önemine işaret eden Ece Yüksel, hikayenin bu şekilde olmasının da ilgiyi beraberinde getirdiğini sözlerine ekledi.