Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisi Sipahi dizisiyle akılları başlardan almaya geliyor!

Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisi Sipahi dizisiyle akılları başlardan almaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni ve çok iddialı bir dizisi daha var. Sipahi dizisi, aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri büyüleyebilecek bir proje olarak gözüküyor. Başrolünde Özge Gürel ve Kaan Yıldırım gibi iki etkili ismin yer alması da diziye gösterilen önemin bir kat daha artırdı.

Kerem Alışık’ın da ustalığını sergileyeceği ve herkesi büyüleyeceği yeni dizi Sipahi için merakla bekleyenler gün saymaya başladı. 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak olan dizi, bir dönem Çukur’un yaptığı büyük etkiyi oluşturma potansiyeline sahip.

Show TV’nin geçen sezon Üç Kuruş dizisi ile elde edemediği yüksek reyting başarısını sağlaması planlanan Sipahi için umutlar çok büyük.

Türkiye’de izleyicilerin ekranda en çok görmek istediği konuların başında aksiyon dolu, ajanlık hikayeleri geliyor. İstihbarat servislerini konu alan yapımların dünyanın birçok ülkesinde de talep gördüğü bir gerçek ama, Türkiye’de bu durum biraz daha abartılı yaşanıyor.

Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisi Sipahi dizisiyle akılları başlardan almaya geliyor! 11

Milli birlik ve bütünlük duygusunu aşılayan Teşkilat dizisi gibi Sihapi’de bu önemli duygu yoğunluğunda milyonlarca izleyiciyi etkileme çabası içine girecek.

İlk bölüm öncesinde sette yoğun bur çalışma olduğu biliniyor. Ekip çekimleri ilk olarak Berlin ve Gaziantep’te gerçekleştirdi. Daha sonra da İstanbul’da çalışmalara devam eden Sipahi dizi ekibi, yüksek tempolu sahneler çekti.

Ali Türkoğlu karakterinde Kaan Yıldırım ve Canan olarak da Özge Gürel’i izleyeceksiniz. İki genç ve başarılı oyuncu aynı zamanda özel hayatlarında da iyi birer dost olarak biliniyor. Zaten Kaan Yıldırım’ın önerisi sonrasında Özgü Gürel, dizinin senaryosunu okuyarak kabul etmişti.

Merak uyandıran hikayesi ve görkemli prodüksiyonuyla beğeni toplamasına kesin gözüyle bakılan yeni dizi Sipahi, başrol oyuncularının da öne çıkmasını ve çok konuşulmasını sağlayacak bir proje olarak dikkatleri çekiyor.