Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’den sonra Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yeni dizi projesiyle geliyor!

Aşk 101’den sonra Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yeni dizi projesiyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon ekranlarda birbirinden farklı yapımlar görüyoruz. Dizi sektörü iyice hareketlendi. Birçok yapım sırada bekliyor… Yeni dizilerin hazırlıkları devam ediyor. Televizyon ekranı kaliteli işlerin reyting mücadelesine tanıklık ediyor. Yeni dizilerden birisi de Rekabet…

Bu dizinin hazırlıkları titizlikle yapılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Menajerimi Ara dizisinden ayrılan Ali Bilgin yönetmen koltuğunda oturuyor ve yeni dönemin en iddialı yapımlarından birisi geliyor…

Rekabet dizisinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu var. Bu ikili Aşk 101 isimli Netflix dizisinde partner olmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Şimdi de yeni dizinin başrolü oldular. Enerjileri ve uyumları tuttu, yeni dizi çiftimiz yakında ekranda geniş kitlelere hitap edecek.

Rekabet dizisinin hikayesini Sema Ergenekon yaptı. Hukuk dünyasını anlatan, bu dünyanın içindeki tutkulu bir aşkı ekrana getirecek olan dizinin kanalı henüz netleşmedi.

Aşk 101'den sonra Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yeni dizi projesiyle geliyor! 7

Ekibin kasım ayında çekimlere başlaması bekleniyor. Senaryoyu hazırlayan Sema Ergenekon’un çeşitli adliyelerde dava takip etmesi ve Emniyet’te gözlemlerde bulunması dizinin hikayesinin çok sağlam olacağını anlatıyor.