Ana sayfa Güncel Haberler Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’lı Yolun Açık Olsun filminin çekimleri başladı!

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’lı Yolun Açık Olsun filminin çekimleri başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni neslin sevilen oyuncularından Tolga Sarıtaş ile ustalığını kanıtlayan Engin Akyürek’i bir araya getiren Yolun Açık Olsun filmi bir süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü. İki sevilen oyuncunun bir araya geldiği film şimdi büyük bir merakla bekleniyor.

Netflix için çekilecek filmde nihayet start verildi, çekimler başladı. Çekimlerin başlaması dizinin yapımcısı Lanistar Medya’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla açıklandı. Paylaşımda “Yolun açık olsun #YolunAçıkOlsun Başrollerini #EnginAkyurek ve @tolgasaritas’ın paylaştığı Netflix için sete çıktığımız bir #MehmetAdaÖztekin filminin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Uğurlu olsun.” denildi.

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı Yolun Açık Olsun filminin çekimleri başladı! 8

Yolun Açık Olsun isimli filmin yönetmenliğini Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

Yapımcılığını Lanistar Medya ve Same Filmin üstleneceği Yolun Açık Olsun filminin aksiyon türünde olacağı belirtiliyor. Ancak konusuyla ilgili henüz net bir açıklama yok.

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı Yolun Açık Olsun filminin çekimleri başladı! 9

Başroldeki iki isim ve yönetmen çok iddialı olunca film sinema dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Yolun Açık Olsun, sn son Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe rolüyle izlediğimiz ve daha çok dizilerde rol alan Engin Akyürek’in beşinci filmi olacak. Akyürek daha önce Kader, Bir Küçük Eylül Meselesi, Çocuklar Sana Emanet ve Bir Aşk İki Hayat filmlerinde rol almıştı.

Yolun Açık Olsun, Tolga Sarıtaş’ın ise rol aldığı dördüncü film olacak. Sarıtaş bugüne kadar Bahtı Kara, Kaledeki Yalnızlık ve Kötü Çocuk filmlerinde yer aldı.