Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı, ilk oyunculuk deneyimini Megastar Tarkan’la yaşadı!

Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı, ilk oyunculuk deneyimini Megastar Tarkan’la yaşadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’de ikinci sezonu yayınlanan Aşk 101 adlı dizide canlandırdığı ‘Işık’ karakteriyle yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı küçük yaşlardan itibaren setlerde.

Oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında, henüz 15 yaşındayken Babam ve Ailesi dizisiyle yaşadı. Yazıcı, 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan Kayıt Dışı dizisinde ‘Tuğba Ateş’ karakterini canlandırdı.

Güzel oyuncunun dizilerden önce Megastar Tarkan ile bir reklam filminde oynadığı ortaya çıktı. YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’na konuk olan İpek Filiz Yazıcı, 10-11 yaşlarındayken Tarkan ile birlikte bir reklam filminde rol aldığını anlattı.

Programda, annesinin lise yıllarında Tarkan hayranı olduğundan söz eden Yazıcı, “Reklam teklifine benden çok annem sevindi, ben daha küçüktüm çok farkında değildim ancak Tarkan’ın çok kibar biri olduğunu ve biz çocuklarla çok ilgilendiğini hatırlıyorum” dedi.

Aşk 101'in Işık'ı İpek Filiz Yazıcı, ilk oyunculuk deneyimini Megastar Tarkan'la yaşadı! 7

Reklam filminin Rusya’da yayınlandığını söyleyen ünlü oyuncu, “O zamanlar Tarkan ile reklam filminde rol almanın havasını da okulda arkadaşlarıma atmışlığım da oldu ama kötücül bir yerden değil elbette daha sempatik bir yerden diyebiliriz bu hava atmaya” açıklamasıyla da dikkat çekti.

İpek Filiz Yazıcı’nın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;