Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın yeni dizisindeki rolü belli oldu!

Alperen Duymaz’ın yeni dizisindeki rolü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisiyle kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan Alperen Duymaz, dizinin sona ermesiyle yeni projesine imza attı. Erkek Severse isimli dizinin başrolünde oynayacak Duymaz’ın, yeni rolü de belli oldu.

Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz isimli dizide Akgün karakterini başarıyla canlandıran oyuncu son bir yılda hayran kitlesini katladı. Yeni sezonda dizinin başrolünden biri olan Alperen Duymaz, reytinglerin yetersizliği sebebiyle final kararı verilmesi üzerine yeni projesini belirledi.

Gold Film ile anlaşan ünlü oyuncu, bein Connect için hazırlanan Erkek Severse isimli dizide başrolde yer alacak. Dizide Alperen Duymaz’la birlikte başrolü paylaşacak kadın oyuncunun ismi henüz belirlenmedi. Hayranları, Son Yaz’daki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan’ın olmasını istese de yapım şirketi görüşmelerini sürdürüyor.

Alperen Duymaz'ın yeni dizisindeki rolü belli oldu! 7

Ömür Atay’ın yönetmen olduğu projenin hazırlıkları ve oyuncu seçimleri devam ediyor. Bu arada Alperen Duymaz’ın, yeni dizisi Erkek Severse’de canlandıracağı karakter de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alperen Duymaz, Erkek Severse dizisinde bir dijital pazarlama şirketinin sahibi olan Kenan’ı canlandıracak. Senaryosu Evliliğe Giden Yol isimli kitabı İtalyanca’ya çevrilen Aslı Zengin’e ait olan dizi 13 bölüm olarak çekilecek.

Dizinin hikayesi özetle şöyle olacak: Eski eşi oldukça sorumsuz bir adam olan Zeynep, işsiz kalacak ve yeni girdiği Yelda’ya ait iş yeri hayatında yeni bir sayfanın da açılmasına neden olacak.

Şimdi merak edilen, eşinden boşanmış iki çocuk annesi Zeynep’i kimin canlandıracağı.