Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in masum Işık’ı İpek Filiz Yazıcı kariyerinde büyük bir adım atıyor!

Aşk 101’in masum Işık’ı İpek Filiz Yazıcı kariyerinde büyük bir adım atıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan gençlik dizisi Aşk 101’in tüm oyuncuları daha önce izlediğimiz yapımlardan isimlerdi. Alina Boz, Kubilay Aka, Selahattin Paşalı ve Mert Yazıcıoğlu’nun arasında daha önce hiç görmediğimiz genç bir oyuncu da yer alıyordu. Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Aşk 101’de canlandırdığı Işık karakteriyle daha ilk dizi deneyiminde başarısını ortaya koymuştu.

Aşk 101, İpek Filiz Yazıcı’nın kariyerindeki en büyük çıkış oldu. Daha önce Yeni Hayat, Elimi Bırakma, Kayıtdışı, Babam ve Ailesi dizilerinde rol alan genç oyuncu asıl çıkışını hikayesiyle Türk dizi dünyasına yeni bir soluk getiren Aşk 101’le yapmıştı.

Henüz 20 yaşındaki oyuncu Aşk 101’de elde ettiği başarının ardından çok iddialı bir dizide rol almaya hazırlanıyor. İpek Filiz Yazıcı’nın yer alacağı Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisi bir polisiye drama olacak. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Emre Bey, Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören ile dizide yer almaları konusunda anlaşma yapılmıştı.

Aşk 101’in masum Işık’ı İpek Filiz Yazıcı kariyerinde büyük bir adım atıyor! 7

Son Nefesime Kadar isimli dizide İpek Filiz Yazıcı’nın annesini ise Yeliz Akkaya’nın canlandıracağı öğrenildi. Yabancı Damat dizisinde Esra olarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Binbir Gece isimli dizide ise Melek Ataman rolüyle akıllarda kalmıştı. Akkaya en son Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide rol almıştı.

Pastel Film tarafından çekilen dizi bir polisin yaşadığı ruhsal sorunlar ve oğlu ile hayat mücadelesini, ayrıca bir kayıp vakası üzerinden de sansasyonel olayları anlatacak. Çekimlerine ay sonunda başlanacak dizinin önümüzdeki yılın ilk günlerinde gösterime girmesi bekleniyor.