Ana sayfa Sosyal Medya Mevlana dizisinde rol alan Kaan Yıldırım’ın ayakları yerden kesildi!

Mevlana dizisinde rol alan Kaan Yıldırım’ın ayakları yerden kesildi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Kanal D’de yayınlanan ’Hekimoğlu’ dizisinin iki sezonluk yolculuğu boyunca başarılı bir performans sergileyerek adından söz ettirdi. Oyuncunun yeni projesi  TRT’nin dijital kanalı TRT 0 için çekmeye hazırlandığı dev bütçeli Mevlana dizisi oldu.

Yapımcılığını Kale Film’in üstlendiği dizinin çekimleri Konya’da yapılıyor. Dizi için şehirde yüksek bütçeyle görkemli bir set kuruldu. Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı Mevlana’da Kaan Yıldırım bu defa çok farklı bir imajla izleyici karşısına çıkacak.

Kaan Yıldırım zaman zaman 1 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündem oluyor.

Kaan Yıldırım son paylaşımında sanki önünde bir basket potası varmış gibi, ayaklarının yerden kesildiği bir fotoğrafını paylaşarak altına da ‘Anı yaşa’ anlamına gelen “Live the moment for the moment’ sözlerini yazdı ve ünlü basketbol oyuncusu Michael Jordan’ı etiketledi.

Mevlana dizisinde rol alan Kaan Yıldırım'ın ayakları yerden kesildi! 8

Kaan Yıldırım’ın paylaşımına takipçileri tarafından ‘Adam uçarken bile yakışıklı maşallah’ ve Hayat kısa uçmaya devam’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaan Yıldırım, instagram hesabından sokak köpeklerini severken çektirdiği bir fotoğrafı da paylaştı. Oyuncunun fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Özellikle oyuncunun hayvansever hayranları fotoğrafa yüzlerce yorum yaptı.

Mevlana dizisinde rol alan Kaan Yıldırım'ın ayakları yerden kesildi! 9