Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı’nın Ezo’su Sevda Erginci mesleğinin cilvelerini iki fotoğrafla anlattı!..

Elkızı’nın Ezo’su Sevda Erginci mesleğinin cilvelerini iki fotoğrafla anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Elkızı dizisi hikayesi ile izleyicileri etkilemeyi başardı.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın baş rollerinde yer aldığı dizi, özellikle kadın izleyiciler tarafından daha çok takip ediliyor. İki ünlü oyuncuya usta isim Perihan Savaş’ın da eşlik ettiği dizi, reytinglerde kanalın beklentisini çok  karşılayamasa da kemik bir izleyici oluşmaya başladı.

Sevda Erginci dizide, ‘Ezo’ karakteri ile güçlü bir kadın görüntüsü çiziyor. Kendi ayakları üzerinde duran, kendi kararlarını veren ve tüm zorluklarla mücadele etmesini bilen ‘Ezo’nun bu özellikleri kadın izleyicilerin diziye verdikleri önemin artmasını sağladı.

Instagram hesabından çekim öncesi ve çekime hazırlandıktan sonraki iki ayrı fotoğrafını aynı karede paylaşan Sevda Erginci paylaşımına, ‘Tam olarak böyle bir meslek’ yazarak bir anlamda oyunculuğun cilvelerini de takipçileriyle paylaştı.

Elkızı'nın Ezo'su Sevda Erginci mesleğinin cilvelerini iki fotoğrafla anlattı!.. 7

2012 yılından bu yana oyunculuk yapan Sevda Erginci geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “11 yılın tecrübesiyle daha sakin ve rahatım artık. Bir de alışmışlıktan evimde gibi hissediyorum sette. Ama yine de daha başındayım yolun. Daha öğrenilecek çok şey var” şeklinde konuştu.

Oyunculuğun hayatının bir parçası olduğunu belirten Sevda Erginci, ne kadar süreceği konusunda ise bir planının olmadığını ifade etti.

Birçok hayali bulunduğunu belirten oyuncu, “”Bir sürü hayalim var tabii ki ama spesifik bir şey belirtemem. Öyle kariyerimle ilgili belirlediğim, hedeflediğim planlarım yok. Hatta oyunculuğu ne kadar sürdüreceğimle ilgili bile bir planım yok” dedi.