Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Mitra’nın sırrı çok şaşırtacak! Melisa Aslı Pamuk’la birlikte 2 kişi daha diziye katıldı!

Kırmızı Oda’da Mitra’nın sırrı çok şaşırtacak! Melisa Aslı Pamuk’la birlikte 2 kişi daha diziye katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni konuk oyuncuları belli oldu! Dizi, sezon başından beri pek çok ünlü ismi konuk etti. Aralarında Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz, Melisa Sözen, Pınar Deniz gibi isimler, hikayeleriyle izleyenlerin yüreklerini dağlayan karakterlere hayat verdiler.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitabından alıntılanan dizinin yeni konuk oyuncularından birisinin Melisa Aslı Pamuk olduğu kısa bir süre önce öğrenilmişti.

Dizide İran asıllı Mitra isimli bir kadına hayat verecek olan Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı karakterin geçmişi ile ilgili anlattığı hikayesinde yer alacak iki isim de belli oldu.

Kırmızı Oda'da Mitra'nın sırrı çok şaşırtacak! Melisa Aslı Pamuk'la birlikte 2 kişi daha diziye katıldı! 9

İranlı bir baba ve Türk bir annenin kızı olan Mitra’nın hayatı; Tahran, Berlin, Paris ve İstanbul dörtgeninde geçmiştir. Felsefe eğitimi alırken aynı zamanda konservatuvara devam eden Mitra, pek çok özelliğinin yanında profesyonel olarak kanun çalmaktadır.

Mitra’nın kliniğe gelmesinden sonra hayatı ile ilgili anlattıkları, izleyenleri de derinden etkileyecek. Hikayesindeki gizem çözüldükçe sakladığı büyük sır da şaşkınlık yaratacak.

Kırmızı Oda'da Mitra'nın sırrı çok şaşırtacak! Melisa Aslı Pamuk'la birlikte 2 kişi daha diziye katıldı! 10

Mitra’nın babasını dizide oynayacak ismi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Buna göre Cem Uçar, Melisa Aslı Pamuk’un babası rolünde diziye dahil oluyor.

Kırmızı Oda'da Mitra'nın sırrı çok şaşırtacak! Melisa Aslı Pamuk'la birlikte 2 kişi daha diziye katıldı! 11

Cem Uçan’ın hayat vereceği karakterin 2 eşinden birini ise İran asıllı oyuncu Taies Farzan oynayacak. İran’da doğan ve 14 yaşındayken ailesiyle Almanya’ya giden Farzan, doksanlı yılların sonlarında Daryush Shokof filmlerinde oyunculuk yapmaya başlamıştı. Yine 2013 yılında vizyona giren yönetmenliğini Ben Affleck’in yaptığı dramatik gerilim filmi olan ‘Argo’da canlandırdığı orta sınıf İranlı bir kadın rolüyle kendinden söz ettirmişti.

Cem Uçan, ise 2012 yılında Acayip Hikayeler dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştı. Bugüne kadar Filinta, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Sungurlar, Diriliş Ertuğrul, ve Payitaht Abdülhamit dizilerinde de rol almıştı.