Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay dizide drama boğuyor, sosyal medyada eğlendiriyor!

Nurgül Yeşilçay dizide drama boğuyor, sosyal medyada eğlendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yaz dönemi gelmesine rağmen setlerde çalışmaya devam ediyor. Bu sezonun dikkat çeken dizilerinden olan Veda Mektubu ile yeniden ekrana dönen ünlü oyuncu, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor.

Dizi için kilo veren ve fit bir görüntüye kavuşan ünlü oyuncu, canlandırdığı Alanur karakteri ile Veda Mektubu izleyicilerine dramın en sert hallerini sunuyor. Dizinin hikayesinde güçlü bir kişilik sergileyen Alanur karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, yeni imajı ve fit haliyle de hayranlarını mest etti.

Ünlü oyuncu dizide dram yüklü sahnelerde rol alırken, sosyal medyada ise eğlenceli paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Sosyal medyada yaptığı bu eğlenceli paylaşımlardan çok memnun olduğunu ifade eden Nurgül Yeşilçay, şunları söyledi:

“Çok eğleniyorum ben, bayılıyorum. Ben niye daha önce niye girmedim ki bu işe. Ben bayılıyorum, ben sosyal medya fenomeni olacağım.”

Ünlü oyuncu sosyal medyadaki eğlenceli anları ile sosyal medyada çok konuşulmasının yanı sıra, Veda Mektubu dizisiyle yaz döneminde izleyicilerin karşısına çıkmaya da devam edecek. Dizinin yaz döneminde ne kadar süreceği de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Kanal D’nin yaz dönemi için planları arasına bu dram dizisini de katması memnuniyet yaratmıştı.