Ana sayfa Sosyal Medya Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i ölümünün 12. yılında sosyal medyada TT olmayı başardı!

Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i ölümünün 12. yılında sosyal medyada TT olmayı başardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu, final yapmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala konuşuluyor. Dizide Beren Saat’in canlandırdığı Bihter, ölümünden 12 yıl sonra Twitter’da gündem olmayı başardı.

Ekranın unutulmaz dizilerinden birisi Aşk-ı Memnu! Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli romanından uyarlanmaya başladığında, izleyiciye bambaşka bir dünya kurmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in arasındaki tutkulu aşk milyonlarca izleyiciyi yayınlandığı her akşam ekrana kitlemişti. Aşk-ı Memnu öylesine başarılı bir dizi oldu ki, sona ermesinin üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

Aşk-ı Memnu’da unutulmaz Bihter karakterine hayat veren Beren Saat’in performansı hala hafızalarda. Türk dizi dünyasının en etkileyici karakterlerinden biri olan Bihter, yıllar sonra Twitter’da gündem oldu.

Bihter’i unutamayan hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda onun çok büyük haksızlığa uğradığına dikkat çekti. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül’ün Bihter’i yüz üstü bırakmasını unutmayan ve hala kinini tutan izleyiciler paylaşımlarında Behlül karakterini fena harcadı.

Aşk-ı Memnu’nun bugüne kadar birçok kez tekrarı yayınlandı. Bu yaz da yayınlanmaya devam ediyor. Aşk-ı Memnu dizisi hafta içi her gün saat 16:15’te Kanal D’de yayınlanan tekrar bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da tekrar bölümleriyle ekrana gelen Aşk-ı Memnu, reytinglerde ilk kez ekrana gelen yeni dizilerin yapamadığını yapıyor. Unutulmaz dizi bu sezon ekrana gelmeye başlayan bazı dizilerden daha yüksek reyting almayı başarıyor.

Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i ölümünün 12. yılında sosyal medyada TT olmayı başardı! 9 Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i ölümünün 12. yılında sosyal medyada TT olmayı başardı! 10 Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i ölümünün 12. yılında sosyal medyada TT olmayı başardı! 11