Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Birce Akalay en büyük hayalini açıkladı!..

Oyuncu Birce Akalay en büyük hayalini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’de art arda yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle adından söz ettiren ve sergilediği başarılı performansla uzun süredir gündemden düşmeyen oyuncu Birce Akalay basın mensuplarına yaptığı açıklamada dijital projelerin devamının geleceğini söyledi.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre, yeni sezonda ne iş yapacağı sorulan oyuncu, “Dijital işlerin devamı var. Onların hazırlıkları onların çalışmaları toplantıları öyle şimdilik onları konuşuruz. Eğer ulusal kanala bir şey yaparsak haberiniz olur” ifadelerini kullandı.

Dijital iki projesinin de çok beğenildiği hatırlatılan Birce Akalay, “İki iş göğsümüzü kabarttı. Çok mutluyum ben de gerçekten” şeklinde konuştu.

Oyuncu Birce Akalay en büyük hayalini açıkladı!.. 7

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada yönetmen olma hayalinden de bahseden ünlü oyuncu, “Çok istiyorum. Önce bir kısa metraj çekip yapabildiğimi görmem lazım. Çünkü bildiğim, deneyimlediğim bir şey değil” diye konuştu.

Senaryo yazdığından da bahseden oyuncu, “Yazmak zaten ekstra bir öğreti istiyor. Normalde senaryo yazıyorum, senaryo yazmak ayrı bir şey tabii ki onun için gerçekten çalışmak lazım. Senaryo doktorlarının görmesi lazım, bir sürü bir şey… Şu an bir hayalden bahsediyoruz yani ne yapmak gerekiyorsa o yapılır herhalde.” ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre önde ticarete atılarak kendi takı markasını yaratan Birce Akalay, o alanda da beklediği ilgiyi gördüğünü belirterek, “Güzel gidiyor o da çok şükür. Umduğumuzu yavaş, yavaş bulduk” dedi.