Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk iddiaları ile bunalan Serenay Sarıkaya yeni dizisinin heyecanını yaşıyor

Aşk iddiaları ile bunalan Serenay Sarıkaya yeni dizisinin heyecanını yaşıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile yeniden sahnelere dönüş yaptı. Oyunun 2 yıl aradan sonra yeniden büyük ilgi görmesi de tüm ekibi memnun etti. Şahmaran isimli Netflix dizisinin çekimlerini aylar önce tamamlayan oyuncu, kendisine gelen yeni projeleri de değerlendiriyor.

Yaz aylarının başında Disney Plus’ın Türkiye’de yayınlara başlaması bekleniyor ve Serenay Sarıkaya da platform yetkililerinin anlaşmak istediği isimler arasında gösteriliyor. Ancak oyuncunun gündemde olan herhangi bir projesi yok. Bazı iddialar Eylül ayında yeniden ekranlara dönebileceğini söylese de Serenay Sarıkaya herhangi bir proje bilgisi vermedi.

İşletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddialarıyla da magazin gündeminde olan oyuncu, yaptığı işlerle konuşulmak istediğini söyledi. Şahmeran dizisinin çok yakında gündeme geleceğini belirten Sarıkaya, bunun heyecanını yaşadığını da ifade etti.

Aşk iddiaları ile bunalan Serenay Sarıkaya yeni dizisinin heyecanını yaşıyor 23

Netflix’te yayınlanması beklenen Şahmeran dizisinde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisi başrolde yer aldı. Oyuncu, “İşlerim başlıyor. Çok heyecanlıyım. Yakın zamanda inşallah güzel işlerden konuşalım” diye konuştu.

Umut Evirgen ile çok eskiden tanıştıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, aralarında bir ilişki yaşandığı konusunda sorulara net bir yanıt vermedi. Ancak kameralar ikiliyi samimi şekilde görüntüleyince de iddiaların gerçek olabileceği magazin basını tarafından haberleştirildi.

Serenay Sarıkaya, hem aşk iddiaları hem de projeleri ile konuşulmaya devam ediyor. Alice Müzikali’nde başrolde yer alan ve çok başarılı bir sahne performansı sergileyen oyuncu, Şahmeran isimli diziyle de yakında izleyicilerin karşısında olacak.

Serenay Sarıkaya’nın başka projelerinin olup olmayacağı konusunda net bir bilgi olmasa da, oyuncunun yeniden setlere dönmek istediği gelen haberler arasında bulunuyor.