Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin bu haftaki bölümüne damga vuran konu, çocuk yaşta evlendirilen bir mağdurun hikayesiydi. Sumru Yavrucuk’un hayat verdiği Çolpan’a can havliyle sığınan küçük kızı, Kadın dizisinin oyuncusu Kübra Süzgün oynadı.

Süzgün, Özge Özpirinçci’nin annesi Bahar’a hayat verdiği Kadın dizisiyle tanınmıştı. 2009 doğumlu olan Süzgün, Nisan karakterine hayat veriyordu. İki yıl sonra 13 yaşında tekrar izleyicinin karşısına çıkan Süzgün, bu kez küçük yaşta evlendirilmiş ve bir çocuk sahibi olmuş Zeynep isimli genç bir kıza hayat verdi.

Diziyi takip edenler, toplumun kanayan yarasına parmak basan bu hikayeyi bir başka duygu yükü ile izlediler. Kübra Süzgün’ün başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği genç annenin dramı, izleyenlerin de yüreklerini dağlayan bir hikayeydi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 22

Çolpan’ın kapısını çalan bu kızın dramı karşısındaki duruşu ise ülkemizde yaşanan benzer olaylardaki mağdurlar adına da önemli bir farkındalık yaşattı. Bu arada dizide evlendirildiği adamdan boşanmak isteyen Zeynep’in  mahkemeye çıktığı o anlar ise izleyenlerin gözlerini dolduran başka bir ana da eşlik etti.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde, mahkemeye boşanmak için çıkan küçük kıza davanın kadın hakiminin söylediği sözler, ekran başındakilerin tüylerini diken diken etti!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 23

Atatürk’ün Türk kadınını yücelten bir sözünün tekrarlanması, izleyenler için de özel bir andı. “Kadınlarımız bir milletin anaları olmak istiyorlarsa erkeklerden daha donanımlı ve faziletli olmalı.” sözünü, dizideki kadın hakim dillendirdi.

Böylesi hassas bir konuda Atatürk’ün bu önemli sözünün hatırlatılması, dizinin bu sahnesine çok önemli bir vurgu da yaptı. Bu etkileyici sahne için sosyal medyada da pek çok beğeni mesajı yayınlandı…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 24

Ayakları üzerinde duran, güçlü kadınların hayat mücadelelerine örnek olacak konulara değinen ve karakterleri de bu yönde geliştirilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, kadın izleyiciler için bambaşka bir anlam taşıyor.

İşte diziye gelen yorumlardan bazıları…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 25

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 26

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 27

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 28

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenlerin yüreklerini kabartan sahne! 29