Ana sayfa Dizi Haberleri En güzel aşk romanı, Star TV’ye dizi oluyor! İşte Gecenin Ucunda dizisinin nasıl bir hikayesi var?

En güzel aşk romanı, Star TV’ye dizi oluyor! İşte Gecenin Ucunda dizisinin nasıl bir hikayesi var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül’ün kadın başrol olarak yer aldığı, eşi Kadir Doğulu’nun yapım ortağı olarak yerini aldığı Gecenin Ucunda isimli yeni dizi için ilk resmi duyuru yapıldı… Dizinin diğer yapımcısı olan, Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film tarafından pasta kesildi. Neslihan Atagül de başrol oyuncusu olarak Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili ilk resmi duyurusunu kutlama pastasıyla poz vererek yaptı.

Geniş bir oyuncu kadrosunun kurulması için de çalışmalar devam ediyor. Eylül ayında Star TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin senaryo çalışmaları devam ediyor. Temmuz ayında da ekibin tamamlanması ve sete çıkılması bekleniyor… Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun da yapım ortağı olduğu proje için çok heyecanlı. Dizinin kutlaması da pasta kesilerek yapıldı ve şimdi detaylar merak ediliyor. Nasıl bir hikaye izleyeceksiniz?

En güzel aşk romanı, Star TV'ye dizi oluyor! İşte Gecenin Ucunda dizisini hikayesinin detayları 30

Peki Gecenin Ucunda nasıl bir dizi olacak? Hikayesi ne? Neslihan Atagül, nasıl bir kadın karakterini canlandıracak? İşte bu soruların detayı, dizinin uyarlanacağı Gecenin Ucunda isimli kitapta gizli…

1963 yılında yayımlanan Peride Celal’in romanı şimdi diziye uyarlanıyor. Yazar bu romanı için, “Bana kalırsa, bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır” diyerek
izleyicileri güçlü bir aşkın hikayesini beklediğini ortaya koymuş oluyor..

Neslihan Atagül’ün başrolde kiminle birlikte olacağı da çok büyük önem kazanacak. Oyuncu en son Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ile çok iyi bir uyum yakalamıştı.

Macide karakterinin hayata tutunma hikayesini izleyeceksiniz. Dizinin senaryosunun da kitaptakine benzer bir şekilde ilerlemesi bekleniyor.

En güzel aşk romanı, Star TV'ye dizi oluyor! İşte Gecenin Ucunda dizisini hikayesinin detayları 31

Romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratmak için çabalayan birisi. Onun en büyük isteği insanca bir dünyaya kavuşmak… Bunun için de elinden gelen çabayı sergileyen Macide, bu hedefine ulaşabilecek mi?

Hayata tutunmak için çabalayan ve aşkı da pek düşünmeyen Macide, çocuğu ile birlikte ayakta kalma mücadelesinde büyük bir aşkın da içine düşecek. Gecenin Ucunda dizisi 2022-2023 sezonunun en etkili dram yapımlarından birisi olmaya aday gözüküyor.