Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Mantık İntikam bitti. Burcu Özberk soluğu bakın nerede aldı!..

Aşk Mantık İntikam bitti. Burcu Özberk soluğu bakın nerede aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi çok sevilince yeni sezonda da devam etmişti.

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi büyük bir başarı kazandı. Hikayesinde sona gelinen dizi 22 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 42. bölümüyle ekranlara veda etti.

Burcu Özberk instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaparak Aşk Mantık İntikam’a veda etti. Yoğun çalışma temposundan yorulan güzel oyuncu dizi biter bitmez soluğu Bali’de aldı

Aşk Mantık İntikam bitti. Burcu Özberk soluğu bakın nerede aldı!.. 21

Sosyal medyada, tatil için gittiği Bali’den paylaşımlar yapan oyuncu Aşk Mantık İntikam dizisine de şu satırlarla veda etti. “Veda etmek ne zormuş… Bu hikayede yanımda olan herkese kocaman sarılıyorum. Kendimi inanılmaz rahat ve olduğum gibi hissettiğim bir setti.

Bunun için; kamera arkasındaki ekibimize, oyuncu arkadaşlarıma, yönetmenlerime, yapım ekibine, senaristlerimize, Fox TV’ye ve yapımcılarımıza tek tek teşekkür ederim… Bana benzer ama benden daha cesurdu Esra. Güzel bir yolculuktu. Bitti.”

Aşk Mantık İntikam bitti. Burcu Özberk soluğu bakın nerede aldı!.. 22

Dizisi biter bitmez soluğu tatilde alan oyuncunun bir süre dinleneceği anlaşılıyor. Burcu Özberk’in dizideki partneri İlhan Şen’in ise ara vermeden yeni dizisiyle ilgili hazırlıklara başladığı öğrenildi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre projesinin biteceği öğrenilince teklif yağmuruna tutulan başarılı oyuncu bir süredir Süreç Film’in Atv için çekmeye hazırlandığı Ah Canım Hayat dizisiyle görüşüyor.

Projeyle ilgili imza aşamasında olan İlhan Şen’in dizide oynayacağı partneriyse henüz netleşmedi. Senaryosu Nalan Savaş Merter’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban oturacak.