Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yeni yaz dizisi Seversin’le, Baht Oyunu’nun başarısını yakalayabilecek mi?

Kanal D yeni yaz dizisi Seversin’le, Baht Oyunu’nun başarısını yakalayabilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin sete çıktı, büyük heyecan başladı. Herkes yine büyük umutlarla yeni bir diziyi reyting savaşını hazırlıyor. Şimdi herkesin aklında tek bir soru var: Kanal D, geçen sezon Baht Oyunu’yla yakaladığı başarıyı yeni dizisi Seversin’le elde edebilecek mi?

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin’de başrolleri İlayda Alişan ve Burak Yörük paylaşıyor. Kanal D İç Yapımlar tarafından çekilen dizinin konusu da bir hayli ilginç. Seversin dizisinde genç kızların romantik prensi oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesi anlatılacak. Seversin, dizi setlerinin perde arkasını da izleyiciye gösterecek.

Her şey şimdiden güzel görünüyor ama asıl merak edilen konu Kanal D’nin Seversin ile, geçen seneki yaz dizisi Baht Oyunu’ndaki başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı. Zira Baht Oyunu geçen yaz sezonunun en başarılı dizisi olmuş, tüm rakiplerini geride bırakmayı başarmıştı.

Kanal D yeni yaz dizisi Seversin’le, Baht Oyunu’nun başarısını yakalayabilecek mi? 7

Geçen yazın ekranlara damgasını vuran iki dizisi Star TV’de ekrana gelen başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı ve Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu’ydu. İki dizi aynı günde ilk bölümüyle ekrana gelmişti. İlk birkaç hafta Ada Masalı birinciliği ele geçirmişti. Ancak başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu birkaç hafta sonra atağa geçmiş, birinciliği de bir daha bırakmamak üzere ele geçirmişti.

Baht Oyunu’nda özellikle başrolde yer alan Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin etkileyici performansı akıllardan çıkmıyor. İkili öylesine iyi bir çift oldu ki gerçek hayatta da sevgiliye dönüştü. İkilinin canlandırdığı Ada ve Bora hala sosyal medyanın konuşulan çiftlerinden biri.

Şimdi de gözler haliyle Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin’de. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.