Ana sayfa Dizi Analiz Aşk Mantık İntikam’da Ozan, Rüya’nın oyununa mı gelecek?

Aşk Mantık İntikam’da Ozan, Rüya’nın oyununa mı gelecek?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin güçlü uyumu ile sevilen Aşk Mantık İntikam’da Ozan, diziye yeni katılan karakter Rüya’nın tuzağıyla karşı karşıya kalıyor.

Senaristlerin dizide tansiyonu düşürmeme çabası sürüyor. Son olarak Sebahat Kumaş ile Erdem Şanlı diziye yakın arkadaş olan Barış ve Rüya karakterleriyle dahil oldu.

Rüya’nın mahalleden arkadaşı olan Barış bütün sırlarını bilirken, her şeyi paylaşan bu iki yakın arkadaş, pek çok olay karşısında birlikte mücadele veriyorlar. Barış, Rüya’yı her zorluktan kurtarırken, Ozan’ın asistanı olmasıyla başına da yeni olaylar gelmeye başlıyor.

Aşk Mantık İntikam’da Ozan, Rüya’nın oyununa mı gelecek mi? 2

Dizinin 29. Bölümünün son sahnesinde Esra, Ozan ve çocukları Atlas akşam evlerinde zaman geçirirken beklenmedik şekilde kapıları çalıyor. Evinde duramayan, Esra ile Ozan’ı ayırmak için planlar yapan Rüya, ikilinin aniden karşılarına çıkıyor. Bitap bir halde ağzı, yüzü kanlar içinde olan Rüya’nın hali karşısında çiftimiz kayıtsız kalamıyor.

Giderek sıradanlaşan hikayesi ve Aşk Mantık İntikam’ın cuma günü reyting savaşında gerilere düşmesi nedeniyle yapılan son değişiklikte diziden Melisa Döngel’in oynadığı Çağla ve Burak Yörük’ün hayat verdiği Çınar karakterleri ayrılmıştı. Bakalım, Barış ve Rüya karakterleriyle birlikte izleyicileri neler bekliyor?

Senaryosu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından yazılan, Murat Öztürk’ün yönettiği No:9 Production’un yapımını üstlendiği Aşk Mantık İntikam dizisinde başrollerde Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisi yer alıyor.