Ana sayfa Dizi Haberleri Okul Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu genç isimlerle güçleniyor!

Okul Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu genç isimlerle güçleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanacak olan Okul Yolunda isimli dizi için titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor… Koliba Film tarafından yapılan çalışmalar hızla sürerken, oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı…

Okuma provalarına başlayan dizinin ekibi, yakında çekimler için sete çıkmayı bekliyor… Sadullah Çelen’in yönetmen olarak yer alacağı dram dizisinde, hikayeyi yazan isim ise Filiz Alpgezmen… Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Al, Hande Kaptan ve Nihan Büyükağaç ile anlaşmalar geçtiğimiz ay tamamlanmıştı.

Ocak ayı içinde de diziye birbirinden önemli genç oyuncular katıldı. Kuzey Yıldızı dizisinde Feride olarak izlediğimiz Gizem Güneş, başrol kadın oyuncusu olarak hikayede yerini alacak. Elif öğretmen olarak izleyeceğimiz oyuncu, kariyeri adına çok önemli bir rolde yer alıyor.

Okul Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu genç isimlerle güçleniyor! 1

Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş ikilisinin başrol performansı ve uyumları da merakla beklenmeye başlandı.

Asena Keskinci, çocuk oyuncu olarak parlayan bir isim ve Bez Bebek dizisinin Yağmur’u olarak akıllara yerleşti. Şimdi 20 yaşında olan genç oyuncu, Okul Yolunda ekibinin bir parçası oldu.

Okul Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu genç isimlerle güçleniyor! 2

Lara Domaç ise 2021 yılında Bir Yeraltı Sit-Com’u isimli dizide yer aldı. TRT1’in çok sevilen aksiyon dizisi Teşkilat’ta Roza karakteri ile çok beğenilen genç oyuncu, bu yapımdan ayrıldı ve şimdi Okul Yolunda isimli projede yerini aldı.

Okul Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu genç isimlerle güçleniyor! 3

Bu üç genç oyuncunun yanı sıra; İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü ve Sıla Korkmaz’ın da Okul Yolunda dizisinin kadrosunda yer alacakları ortaya çıktı.

Hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları ile çok dikkat çeken Okul Yolunda dizisinin Şubat ayı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizi ayrıca kadına şiddet ve çocuk gelin konularını öne çıkartacak hikayesiyle büyük dikkat çekecek.

Son yılların kanayan yarası olan kadına şiddet konusunda farkındalık yaratması beklenen dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilecek.