Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi ara verdi, Burcu Özberk hemen boşluğa düştü!

Aşk Mantık İntikam dizisi ara verdi, Burcu Özberk hemen boşluğa düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan Burcu Özberk, yeni yılı Kıbrıs’ta kutladı… Ünlü oyuncu dizinin ara vermesini tatil fırsatına çevirdi. Katıldığı etkinlikte neşeli haliyle dikkatleri çeken ünlü oyuncu herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl dileğinde bulundu.

Birçok dizi setinde olduğu gibi Aşk Mantık İntikam’da da tüm ekibin dinlenmesi ve yeni yılı kutlayabilmesi için ara verildi. İki hafta ekranda yer almayacak dizinin ekibi de farklı yerlere dağıldı. Burcu Özberk, yılbaşını Kıbrıs’ta geçirdi… Oyuncu, Aşk Mantık İntikam dizisiyle çok güzel bir iş yaptıklarını ve set ortamına çok alıştığını söyledi.

Burcu Özberk, diziyi ve arkadaşlarını ne kadar çok sevdiğini şu sözlerle anlattı: “Hakikaten çok güzel bir iş yaptık ve işimiz devam ediyor. Şimdi iki hafta araya girdik. Araya girince bir de hayatımda boşluk oldu. Arkadaşlarımı, set ortamımı o kadar sevmişim ki, tatil yapıyorum ama bir yanım da hemen sete dönmek istiyor. Boş durmayı çok sevmiyorum.”

Boş durmayı sevmediğini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, kısa süreli bir tatilde bile Aşk Mantık İntikam dizi setini çok özledi ve arkadaşlarına kavuşmak için de aranın bitmesini bekliyor.

Yaz başından bu yana sette yoğun şekilde çalışan dizinin ekibi kısa bir süre dinlenme fırsatı bulurken, dizinin de 14 Ocak Cuma gününden itibaren kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.