Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda’ya reyting golü attı!

Aşk Mantık İntikam dizisi Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda’ya reyting golü attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin en başarılı dizisi olarak ortaya çıkan Aşk Mantık İntikam, reytinglerde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Cuma rekabeti dün akşam başladı. Hem Kırmızı Oda hem de Arka Sokaklar dizileri ekrana geri döndü. Ayrıca Show TV’nin Yalancı dizisi de başladı…

Ancak tüm bu önemli yapımların arasında bir romantik komedi dizisi sıyrılarak, iki kategoride birincilik elde etti. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisini başrolde buluşturan dizinin dün akşam yayınlanan 13. bölümü çok iyi reytingler elde etti. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında diğer dizilerin önünde birincilik elde eden Fox TV’nin başarılı projesi, AB kategorisinde ise günü ikinci sırada tamamladı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi ikinci sezona AB grubunda birinci olarak başladı. Ancak dizinin tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada yer alması dikkatlerden kaçmadı. ABC1 kategorisinde ise Kırmızı Oda günü ikinci olarak bitirdi.

Arka Sokaklar, 16. sezona başladı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine izleyicilerden büyük ilgi gördü. Ancak dizinin geçen sezon olduğu gibi birincilik elde etmesi mümkün olamadı… Arka Sokaklar tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü sırada bitirdi. Dizi, AB’de 11. olurken, ABC1 kategorisinde ise beşinci sırayı elde etti.

Yalancı dizisi ise ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapamadı. Dizinin birinci bölümünün reytingleri kötü geldi ve sıralamada da günün en az izlenen dizisi Yalancı olarak yer aldı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 13. sırayı elde eden Yalancı, AB’de ise 10. durumda bulunuyor. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı Show TV dizisi iyi bir sınav veremedi. İkinci bölüm sonuçları da merakla bekleniyor.