Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi, bir atv dizisinin başını yakacak!

Aşk Mantık İntikam dizisi, bir atv dizisinin başını yakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam, o kadar başarılı oldu ki, düşük oranların elde edilebildiği yaz ekranında en iyi reytingleri toplayan dizi konumuna geldi.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin enerjisi de tuttu. Çok iyi bir dizi çifti olan ikili, ekranda adeta ışıldıyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin çekimleri de büyük bir neşe içinde devam ediyor. Burcu Özberk, daha dizinin senaryosunu okurken bile çok iyi bir proje olacağını anladığını söyledi.

Bugüne kadar rol aldığı romantik komedi dizileri ile farkını ortaya koyan Özberk, yine başarılı bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu, romantik komedilerin aranılan başrol kadın oyuncusu konumuna da geldi… Aşk Mantık İntikam her hali ile yaz ekranının en başarılı yapımı ve izleyicilerin sosyal medya etkileşimine bakılır ise bu durum kolay kolay değişmeyecek.

Cuma akşamlarının tek dizisi olan Aşk Mantık İntikam’ın artık bir rakibi var… İkimizin Sırrı dizisinin gelişi ile birlikte atv, pazar günlerini bu yapıma ayırdı. Ancak Baş Belası dizisinin de günü değişti ve Cuma akşamlarına alındı.

Aşk Mantık İntikam dizisi, bir atv dizisinin başını yakacak! 19

6 Ağustos Cuma akşamı Baş Belası dizisinin 7. yeni bölümü yayınlanacak. Aşk Mantık İntikam bu kadar başarılı giderken ve ekranda dizi izlemek isteyen kitlenin büyük bölümünü de kendisine bağlamışken Baş Belası’nın gelişi bir sıkıntılı olacaktır.

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisi, Pazar akşamları ekrandayken tek dizi olarak devam ediyor ama reytingler de çok iyi gelmiyordu. Şimdi ise sezonun en başarılı dizisinin karşısında Baş Belası dizisinin nasıl ayakta kalacağı büyük bir soru işareti.

Baş Belası, kötü bir yapım değil. Çok da başarılı ve iyi bir senaryoya sahip. Zıt karakterler üzerinden oluşturulan polisiye komedi yapımı olan Baş Belası, çok daha yüksek ilgiyi hak ediyor. Ancak şimdiye kadar izleyiciler atv’nin dizisine yeterince ilgi göstermedi.

Aşk Mantık İntikam dizisi, bir atv dizisinin başını yakacak! 20

Bu gün değişikliği kararı anlaşılabilir ama sıkıntı olan konu, yaz ekranının en başarılı dizisinin karşısına Baş Belası’nın rakip olarak getirilmesi oldu. Dizinin reytingleri daha çok düşer ise bu durumda atv ne kadar arkasına duracak bu soru da sorulacaktır.

Sonuç olarak, Aşk Mantık İntikam dizisi atv’nin Baş Belası’nın başını fena halde belaya sokabilir. 6 Ağustos Cuma akşamı her şey ortaya çıkacak, Baş Belası ciddi bir reyting kaybı yaşar ise işler sıkıntıya girecektir.