Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi için artık avantajlı dönem kapandı!

Aşk Mantık İntikam dizisi için artık avantajlı dönem kapandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle buluşan Aşk Mantık İntikam, yaz döneminin en başarılı yapımı olarak dikkatleri çekti. Birçok kış sezonu dizisinin ile elde edemeyeceği reytingleri almaya başlayan dizi, her bölümüyle daha çok kişinin dikkatini çekiyor.

Romantik komedi dizisinin başrollerinde Burcu Özberk ile İlhan Şen yer alıyor. İki ünlü oyuncunun başarılı işbirliği, iyi uyumları ve yüksek enerjileri dizinin de öne çıkmasını sağladı.

Aşk Mantık İntikam hem hikayesi hem oyunculuk performansları ile çok sevilen bir yapım oldu. Dizinin bu kadar çok izlenmesinin en önemli nedenlerinden birisi de Cuma akşamları başka bir rakip dizinin olmamasıydı… Bu durum Aşk Mantık İntikam için büyük bir avantaj oluşturdu.

Aşk Mantık İntikam dizisi için artık avantajlı dönem kapandı! 8

Ancak artık bu avantajlı dönem bitiyor. Eylül ayı itibariyle kanallar yeni yapımlarını ekrana getirmeye başlıyor. Aşk Mantık İntikam’ın hangi dizilerle rekabet halinde olacağı da merakla bekleniyor. İlk olarak Show TV’den Yalancı dizisinin Cuma akşamları yayınlanacağı duyurusu geldi. 17 Eylül Cuma günü artık Aşk Mantık İntikam’ın güçlü bir rakibi olacak.

Ayrıca TRT1’in Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizisi ikinci sezonda isim değiştirdi ve Kıbrıs Zafere Doğru olarak yeni bir isim belirlendi. Geçen sezon perşembe akşamları yayınlanan dizinin, yeni sezonda Cuma günleri yayınlanması bekleniyor. TRT1, perşembe akşamlarına Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli projesini koydu.

Aşk Mantık İntikam dizisi için artık avantajlı dönem kapandı! 9

Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizinin çekimleri de başladı ve Cuma akşamları yayınlanması bekleniyor.

Göründüğü üzere artık her gün için kanallarda çok iddialı diziler başlıyor ve reyting yarışı da çok sert olacak.