Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan sonra Nesrin Cavadzade’den yeni dizi görüşmesi!

Yasak Elma’dan sonra Nesrin Cavadzade’den yeni dizi görüşmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonunun sonunda yapımdan ayrılmıştı. Yönetmen ile sette tartışan ve seti de terk eden oyuncu, Medyapım tarafından hikayeden gönderildi. Yasak Elma macerasını bu şekilde kapatan ünlü oyuncu, yaz dönemi boyunca dinlenme fırsatı buldu.

Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılması, Şahika karakterinin artık hikayede olmaması dizi hayranlarını bir hayli üzüyor. Yasak Elma beşinci sezona hazırlanıyor ama izleyiciler hala Şahika karakterinin gidişini hazmetmiş değil…

Nesrin Cavadzade ise bazı projeleri olduğunun müjdesini vermişti. Ünlü oyuncunun yer alması beklenen bir dizi projesi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre NGM Medya’nın Star TV için hazırlamakta olduğu Kaderimin Oyunu dizisi için ünlü oyuncuya teklif yapıldı.

Kardeşlerim dizisini atv için çeken OGM Medya, geçen sezon ise Sefirin Kızı’na imzasını atmıştı. Yeni Star TV dizisinde yer alıp almayacağı henüz belli olmayan Nesrin Cavadzade’nin teklifi değerlendirdiği belirtiliyor.

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yapacağı dizi 30’lu yaşlarındaki güçlü bir kadının hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.

Titiz bir hazırlık süreci yaşanan dizinin oyuncu kadrosunun netleşmesi için çalışmalar sürüyor.