Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi için çok sevindiren yeni karar!

Aşk Mantık İntikam dizisi için çok sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi bitti ve Eylül ayı ile birlikte televizyon ekranları için kış dönemi başladı. Yaz dönemi için hazırlanan dizilerden de bir bir final haberleri geliyor. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizileri önceki ay final yapmıştı. Ayrıca Kanal D Aşkın Tarifi için ve atv de Baş Belası için final kararı aldı. Her iki yapım da 13. bölümler ile sona eriyor.

Yaz dönemi biterken en çok merak edilen dizilerden birisi de Aşk Mantık İntikam’a ne olacağı konusu. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin devam edip etmeyeceği konusunda izleyicilerde bazı endişeler vardı.

Burcu Özberk, yola devam ettikleri mesajını vererek hayranlarının içini rahatlatmıştı. Fox TV’nin diziyle ilgili kararı da ortaya çıktı. Yaz döneminde çok iyi reytingler alarak en iyi dizi olmayı başaran Aşk Mantık İntikam yoluna devam edecek.

Hatta Cuma akşamları Son Yaz’ın günüydü ancak kanal aldığı karar ile Aşk Mantık İntikam dizisinin gününe dokunmayacak. Son Yaz muhtemelen Cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak.

Çok başarılı bir çıkış yapan Aşk Mantık İntikam dizisi bu gidişatı kış sezonunda da devam ettirebilir mi? Akıllardaki soru bu. Geçen sezon Sen Çal Kapımı ve ondan önceki sezon Afili Aşk dizileri bunu başarmıştı.

Final söylentileri boşa çıkan dizi adına alınan karar yola devam şeklinde oldu. Aralık sonuna kadar Aşk Mantık İntikam’ın ekranda kalması sürpriz olmayacaktır. Tabii ki reytingler çok ciddi bir düşüş yaşamaz ise dizi yoluna devam eder.