Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde ani bir ayrılık kararı çıktı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde ani bir ayrılık kararı çıktı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünü hayranlar merakla bekliyor… Dramın biraz azaltıldığı ve eğlenceli anların da biraz daha fazlalaştığı son bölümler dizi hayranlarını ekrana çekmeye devam ediyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin güçlü uyumu sürerken, Cem Belevi’nin Efe karakteri ile hikayeye katılması da ekibe büyük renk kattı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümü ile birlikte Mart ayında final yapması beklenirken, reytinglerin ortalama oranların altına düştüğü gerçeğini de belirtmek gerekiyor. 25 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 34. bölümde ise heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.

Özellikle de Burcu Özberk’in canlandırdığı Esra karakterinin alacağı son karar tüm dizi hayranlarını şaşırtacak. Ozan, Esra’nın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü partisini yanlış anlamış ve Esra’yı çok kırmıştır. Esra bu olaydan sonra evi terk ederek mahalleye döner. Ailesine gerçeği açıklar.

Atlas için evlenmişlerdir ama Esra’nın artık bunu yürütecek gücü kalmamıştır. Ozan, yaptığı büyük hatanın farkındadır ve kendisini affettirmeye çalışır, değişeceğini söyler ancak Esra, buna inanmamaktadır. Ozan Esra’ya değişebileceğini kanıtlamaya kararlıdır.

Öfkesini yenebilmek ve hatalarını tekrar etmemek için Musa’nın da yardımıyla ilginç bir yöntem bulur. Ozan değişmeyi başarıp Esra’yı kararından döndürebilecek midir?