Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk’in dediği çıktı, bir de yeni sayfa açıldı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk’in dediği çıktı, bir de yeni sayfa açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en dikkat çeken romantik komedi hikayelerinden birsi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam, benzer projelerde olduğu gibi yurt dışında da büyük ilgi gören yapımlardan birisi. Fox TV’nin cuma akşamları yayınladığı dizinin 42. bölümde final yapacağını geçtiğimiz hafta başrol oyuncusu Burcu Özberk açıklamıştı. Fox TVden yapılan duyuruda da son 3 bölümün kaldığı resmen izleyicilere açıklandı.

Burcu Özberk, bu sözleri nedeniyle dizinin reytinglerinin düşmesinin nedeni olduğu eleştirileri ile de sosyal medyada karşı karşıya kaldı. Finali duyurması nedeniyle reytinglerin düşüş yaşadığı, izleyicilerin hikayeden soğuduğu ve yapımı terk etmeye başladığı yönünde bazı düşünceler sosyal medya kullanıcıları tarafından dile getirildi.

Burcu Özberk ile İlhan Şen uyumunu hayranlıkla izleyenler için sadece 3 bölüm kaldığını hatırlatalım. 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan 40. yeni bölümde Esra, Ozan’a yeni bir sayfa açmayı teklif ediyor. Dizi hayranları son 3 bölümün neşeli, romantik ve eğlence dolu geçeceğini de yayınlanan fragmana bakarak tahmin ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk'in dediği çıktı, bir de yeni sayfa açıldı! 7

“Birbirimizi üzmeyelim, kırmayalım, kavga etmeyelim” diyerek yeni bir sayfa açma önerisinde bulunan Esra, aslında izleyicilere de son 3 bölümde normal çiftler gibi olacaklarının mesajını verdi. Tabii ki Esra ile Ozan’ın normal bir çift haline gelmesi o kadar kolay değil.

Kız tarafı ile erkek tarafının karşı karşıya geldiği ve müzakereler ile ilişkilerini normalleştirme çabalarının da yer aldığı 40. bölüm çok eğlenceli geçecek. Dizinin hayranları son 3 bölümü büyük bir keyifle izleyecekler gibi bir izlenim var.

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 8 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek olan, eğlenceli dolu 40. yeni bölümünden hoş bir fragman: