Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin Gümbür gümbür gelen Mevlana dizisine taze kan!

TRT’nin Gümbür gümbür gelen Mevlana dizisine taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT’nin yeni dijital platformu için çekilen Mevlana dizisi çok iddialı bir şekilde gelmeye hazırlanıyor. Çekimleri Mevlana’nın memleketi olan Konya’da devam eden dizinin güçlü oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

Hazırlıklarına çok uzun süre önce başlanan Mevlana dizisinde çekimler devam ediyor. Konusu 13. yüzyılda geçen proje için çok büyük prodüksiyon yapıldı. Konya’da o döneme ait bir şehir ortamı kurulurken, ayrıca hem aksesuarlar hem de kostümler için büyük bir emek verildi.

Dizinin oyuncu kadrosuna genç bir isim katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu, Mevlana dizisiyle ekrana gelecek. Kıroğlu dizi dünyasına ilk adımını 2019 yılında ekrana gelen İçten Sesler Korosu ile yaptı. Genç oyuncu aynı yıl, yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Sen Anlat Karadeniz dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. Mevlana, Sinem Seyhan Kıroğlu’nun üçüncü dizisi olacak.

TRT’nin Gümbür gümbür gelen Mevlana dizisine taze kan! 7

Kale Film tarafından çalışmaları titizlikle yürütülen dizide, başroldeki Bülent İnal’a aralarında İlker Aksum, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe, Can Nergis, Altan Gördüm, Yusuf Çim ve Burç Kümbetlioğlu’nun bulunduğu pek çok önemli isim eşlik ediyor.

Ekibin yaklaşık üç aydır sette olduğu biliniyor. Dizinin çekimlerinin mayıs ayına kadar devam edeceği belirtiliyor. Mevlana dizisiyle ilgili gelen bilgi çok kısıtlı. Ancak oyuncuların sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla izleyiciler az da olsa meraklarını giderebiliyor.

Dizide Mevlana’yı canlandıracak olan Bülent İnal’ın yaklaşık bir ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük heyecan yaratmıştı. Setten ekip fotoğraf paylaşan Bülent İnal’ın bu gönderisi herkese “Mevlana dizisi gümbür gümbür geliyor” dedirtmişti.