Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman’ın minik oyuncusunu sevmelere doyamadı!..

Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman’ın minik oyuncusunu sevmelere doyamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin çok izlenen yapımı Kuruluş Osman’a ikinci sezonda katılan oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, ‘Malhun Hatun’ karakteri ile beğeni topluyor.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizideki aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken Yıldız Çağrı Atiksoy bu sahnelerin altından başarıyla kalkıyor.

Oyuncu zaman zaman sosyal medya hesabında setten paylaşımlarda bulunuyor. Yıldız Çağrı Atiksoy’un dizide oğlunu canlandıran minik oyuncu Barış Arslan’ı sevdiği anlar hayranlarından büyük ilgi gördü.

Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman'ın minik oyuncusunu sevmelere doyamadı!.. 8

Kuruluş Osman dizisinde ‘Şehzade Orhan Bebek’ karakterine hayat veren minik oyuncuyu havalara ata ata seven Atiksoy, adeta minik bebeği sevmelere doyamadı.

Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman'ın minik oyuncusunu sevmelere doyamadı!.. 9

Oyuncu paylaşımına, ‘Biraz sıkarak sevdiğim doğrudur ama bakmayın yüzünün böyle olduğuna sayemde o da alıştı mıcır mıcır sevilmeye değil mi annesş?’ notunu düşerek sevimli bebeğin annesine seslendi.

Öte yandan Yıldız Çağrı Atiksoy’un bu paylaşımları hayranlarının aklına, ‘Güzel oyuncu bebek özlemi mi duyuyor?’ sorusunu getirdi.

Şu sıralar Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde ‘Çağatay’ karakterine hayat veren meslektaşı Berk Oktay ile geçtiğimiz aylarda nişanlanan Yıldız Çağrı Atiksoy, dizi sezonu biter bitmez ünlü oyuncuyla dünya evine girecek.

Paylaşımlarından bebekleri çok sevdiği anlaşılan Yıldız Çağrı Atiksoy, hayranlarına evlendikten kısa bir süre sonra anne olmayı isteyebileceğini düşündürdü.