Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük hayal kırıklığı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

Yaz döneminin en şanslı dizisi olarak dikkatleri çeken Aşk Mantık İntikam, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı. Aldığı reytinglerle büyük başarılar kazanan dizi, kış döneminde de devam edebilecek bir yapım konumuna geldi.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanacak. 3 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam 11. yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Ozan’ın Çağla’yla evleneceğini öğrenen Esra büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşamaktadır. Ozan’la konuşup neler olduğunu anlamaya çalıştığında Ozan’ın katı tavrıyla karşılaşır.

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük hayal kırıklığı! 7

Tüm bunların üzerine aldığı ani bir kararla kariyerine yeni bir yön veren Esra, Ozan’dan uzaklaşmak için şehir dışına çıkar fakat gelişen olaylar Esra’nın kendisini uzaklaşmak istediği her şeyin içinde bulmasına neden olur.

Esra, Ozan’ın ani evlilik kararının, Zeyno ile konuşmasını yanlış anlamasından dolayı olduğunu öğrenir. Ozan’ın gerçeği bilmesi gerektiğini düşünen Esra harekete geçer. Esra, Ozan’a gerçekleri anlatmayı başarabilecek midir?