Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük yol ayırımı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük yol ayırımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, çok başarılı bir şeklide yolunda devam ediyor. Dizinin sosyal medyada elde ettği yüksek etkileşim, reytinglerin de iyi gelmesi ile büyük anlam kazandı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, hikayenin akışı da izleyicileri çok memnun ediyor. Her bölümü heyecanla beklenen dizinin 10. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

27 Ağustos Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Esra ve Ozan arasındaki ilişki gelişecek. Ancak Çınar ve Çağla bu durumu değiştirmek için ellerinden geleni yapacak. Dizinin fragmanına yansıyan Ozan’ın Çağla’ya evlilik teklifinin de detayları çok merak ediliyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük yol ayırımı! 7

Ozan ve Esra yeniden bir aradadır. Onları öpüşürken gören Çağla; Ozan’ı, Esra’ya bırakmamaya karar verir. Ozan için savaşacaktır. Çınar ve Ozan’ın arasındaki gerilim ise devam eder. Esra, Çınar’ın duygularını bilmediği için bu gerilime anlam veremez.

Ozan da Esra da birbirlerine sırılsıklam aşık olduklarını saklamazlar. Esra’nın bu kadar badireden sonra Ozan’ı tekrar kaybetme korkusu olsa da Ozan, Esra’yı bundan sonra her şeyin çok güzel olacağına inandırır ancak gelişen olaylar onları büyük bir yol ayrımına getirecektir.