Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde çok kritik karar!

Aşk Mantık İntikam dizisinde çok kritik karar!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi, şu sıralarda dram yapımlarına benzedi. Senaristlerin hikayeyi farklılaştırması izleyicilerin tepkisini çekse de reytinglerin iyi geldiği gerçeğini de görmek lazım.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 17. yeni bölümü 15 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizide kritik bir karar var… Esra karakterinin alacağı bu yeni karar hikayede birçok şeyin değişmesine neden olabilir. İzleyiciler 17. yeni bölümü kaçırmaması lazım. İşte yeni bölümden son fragman ve tüm detaylar:

Ozan ve Çağla’yı teknede oldukça yakın bir biçimde gören Esra’nın Ozan’a olan tüm güveni sarsılır ve hayatının en kritik kararını verir. Bundan böyle Ozan’ı beklemeyecek, kendisini seven, kalbini yormayan biriyle beraber olacaktır.

Esra soluğu Çınar’ın yanında alarak ani bir kararla onunla sevgili olmak istediğini söyler. Çınar duyduklarına inanamaz, çok sevinir. Sonunda beklediğine değmiş, sevdiği onu seçmiştir. Sırada Ozan’ın koltuğuna oturma planı vardır ancak Ozan da boş durmamış, bir karşı hamle geliştirmiştir.

Çağla, Ozan’la her şeyi yoluna koyduğunu düşünmektedir ancak Ozan’ın kalbi bir tek Esra için atmaktadır. Çağla bunu gördükçe emin olur, Esra’nın şirketten gitmesi gerekmektedir. Esra’nın Ozan’ın gözünden düşmesini sağlayacak bir plan hazırlar.

Şirketi tehlikeye atacağını bile bile planını uygulayan Çağla, Esra’nın hem Ozan’ın güvenini hem de şirketteki pozisyonunu kaybetmesini sağlayabilecek midir?