Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez’den iki büyük sürpriz!

Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez’den iki büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, son dönemde başarılı oyunculuk performansları ile çok öne çıkan bir isim oldu… Tiyatro faaliyetleri ile zaten iyi bilinen oyuncu, ayrıca dizilere de Mucize Doktor ile güçlü bir dönüş yaptı. İki sezon süren dizinin çok başarılı sonuçlar elde etmesi ve Ali Vefa karakterinin de çok sevilmesi ünlü oyuncuyu bir kez daha gündemin ilk sıralarına taşıdı.

Mucize Doktor macerası bitti ama Taner Ölmez’in yeni projesi geliyor. Oyuncudan hem özel hayat hem de iş yaşamına dair iki önemli sürpriz var… Özel hayatıyla ilgili sürpriz hayranlarını çok sevindirecek.

2021 yılının Haziran ayında kendisi gibi oyuncu sevgilisi Ece Ceşmioğlu ile evlenen Taner Ölmez, şimdi de baba olmanın hazırlığını yapıyor. Ece Çeşmioğlu’nun hamile olduğu yönündeki iddialar doğru çıktı. Çift bebek bekliyor ve bu durum hayranlarını çok mutlu etti.

Mucize Doktor'dan sonra Taner Ölmez'den iki büyük sürpriz! 7

Taner Ölmez’in iş yaşamındaki sürprizi ise yenilenen kadrosu ile Alef isimli yapımda başrolde yer alması. İlk sezonu çok başarılı geçen ve ödül de kazanan Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ile Melisa Sözen başrolleri paylaşmıştı.

Yeni dönemde ise oyuncu kadrosu tamamen değişti. Aybüke Pusat ile birlikte Taner Ölmez dizinin başrolüne adını yazdırdı.

Ünlü oyuncunun hayranları da bu iki haber ile çok mutlu oldu… Taner Ölmez hem yeni dizi hem de babalık heyecanı yaşadığı bu günlerde sosyal medya ortamında çok konuşulamaya devam ediyor.