Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde geri dönüş işareti verildi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde geri dönüş işareti verildi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde son dönemde yaşanan dram havası dağılıyor. Esra ile Ozan karakterleri arasında ayrılık ile oluşturulan ve dram dizilerine kayan hikaye, aslına geri dönüyor…

Sezonun en iyi yapımlarından birisi olmayı sürdüren Aşk Mantık İntikam, yaz döneminden bu yana ekranda ve hikayenin hem eğlenceli de sürükleyici olması reytinglere olumlu yansıdı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başarılı performansı da dizinin iyi sonuçlar almasında önemli bir faktör oldu… Aşk Mantık İntikam’ın 19. yeni bölümünde önemli bir değişimin izleri var.

Senaristler artık dram havasından yavaş yavaş romantik komediye doğru geri dönüş yapıyor. Aslına dönmekte olan hikayede Ozan’ın yaptığı teklif Esra tarafından kabul edilecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinde geri dönüş işareti verildi! 7

Ozan ve Esra karakterleri yeniden arkadaş olmayı kabul ediyor. Bu da ikilinin yeniden aşka doğru adım atacağına yönelik senaristlerin verdiği iyi bir işaret olarak gözüküyor. Peki 19. yeni bölümde neler olacak? İşte 29 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 19. bölümden tüm detaylar:

Ozan, Çağla’yı evden kovmuştur. Bu haber Yılmaz Ailesi’nin evinde bomba etkisi yaratır. Çınar, Çağla ve Ozan ayrılığını doğru bulsa da Arif olanlara çok öfkelenmiştir. Ozan’a ders vermek için bir plan hazırlar.

Ozan’ın bundan sonraki tek hedefi ise boşanmak ve sonrasında Esra ile bir hayat kurmaktır fakat Esra Ozan’a karşı mesafelidir. Ozan, Esra’ya arkadaş olmayı teklif eder.

Ozan’la tartışmaktan sıkılan Esra bu teklifi kabul eder ancak Arif’in şirket içindeki hamlesi, Milenyumsoft’ta yeni bir kırılmaya ve bambaşka bir sayfa açılmasına neden olur.

Şirket içindeki dengeler tamamen değişecektir. Esra ve Ozan bir aradayken gelen haber ikisini de şok edecektir.