Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde kısa süreli ama büyük değişiklik!

Aşk Mantık İntikam dizisinde kısa süreli ama büyük değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Aşk Mantık İntikam isimli dizi, yeni romantik komediler arasında en başarılı olanı olarak öne çıkıyor…

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok beğenildi.Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam’ın reytingleri de çok iyi geliyor. Yaz sezonunun en çok izlenen dizisi olmayı da başaran Aşk Mantık İntikam, şimdiye kadar toplam 5 bölüm yayınlandı.

İlk 5 bölümlük performansıyla bile gönüllere girmeyi başaran dizinin yönetmeni ise Murat Öztürk… Bu başarıda önemli pay sahibi olan Öztürk’ün kısa bir süre diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinde kısa süreli ama büyük değişiklik! 2

Yönetmen değişikliği yaşanacak olan Aşk Mantık İntikam’da yeni yönetmen olarak Koray Kerimoğlu ekibin başına geçiyor… Ancak bu değişiklik uzun süreli olmayacak.

Yasak Elma dizisinin de yönetmenliğini yapan Murat Öztürk’ün Aşk Mantık İntikam’dan gidişinin sadece 2 bölüm ile sınırlı olduğu da ortaya çıktı. 7.bölüm itibariyle yönetmen yeniden işinin başına geçerek yaz ekranının en başarılı dizisini yönetmeye devam edecek.

Dizinin 6. yeni bölümü bayram sebebiyle 23 Temmuz Cuma günü ekrana gelmeyecek. Yeni bölümü izlemek isteyenler 30 Temmuz Cuma gününe kadar sabır sergilemeli.