Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinde kötülüğünü maskeyle kapatan biri var!

Aşk Mantık İntikam dizisinde kötülüğünü maskeyle kapatan biri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli dizi bir süre ekrana ara verdi. Yılbaşı nedeniyle yaşanan bu arada oyuncular da tatil yapma fırsatı elde etti. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide hem genç hem de tecrübeli isimler bir arada yer alıyor.

Tecrübeli oyunculardan birisi de Zümrüt karakterini canlandıran Günay Karacoğlu… Dizide ayrıca Zümrüt’ün sürekli atışma yaşadığı Menekşe rolünde de Zeynep Kankonde’yi izliyoruz. İki başarılı oyuncu da işlerini gayet iyi şekilde yapıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisine renk katan bu iki karakter ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Zümrüt Korfalı karakterinin içindeki kötülüğe dikkatleri çekti.

Aşk Mantık İntikam dizisinde kötülüğünü maskeyle kapatan biri var! 8

Kötülüklerinin ve olumsuzluklarının komedi ile maskelendiği bir karakter olarak Zümrüt’e dair yorumda bulunan Anibal Güleroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Aşk Mantık İntikam’da Günay Karacaoğlu’nun hayat verdiği Zümrüt Korfalı da böylesi bir karakter. Gerçi tehlike ve zara vericilik yönüyle diğer annelerin seviyesinde değil ama onun yaptıklarının zararı da farklı açıdan değerlendirilecek boyutta.

Öyle ki; Zeynep Kankonde’nin canlandırdığı Menekşe ile sürekli atışma-takışma durumunda olan Zümrüt Korfalı’nın bir anne olarak en önemli tehlike boyutu her şeyi parayla-zenginlikle ölçmesi ve fakirliği sürekli aşağılaması.

Çocuklarının hayatına musallat olup onların mutlu aile yuvası kurmalarına engel olan Zümrüt Korfalı tavırları ve konuşmalarıyla ‘Aşk Mantık İntikam’ı renklendiren mizah unsuru olarak yer alsa da kötülüğü komediyle maskeleyen anne sıfatından kurtulamamakta.”

Aşk Mantık İntikam dizisinde kötülüğünü maskeyle kapatan biri var! 9

Dizinin hikayesinde romantik komediden, drama doğru güçlü bir dönüşüm yaşandı. Birçok izleyici bu durumdan rahatsız oldu ama Eylül ayından bu yana da dram hikayesi olarak yoluna devam edebilmesi dizi adına büyük bir başarı.

Cuma akşamlarının alternatif dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam, reytinglerde ortalamanın biraz üzerinde sonuçlar alarak yoluna devam ediyor ama izleyici ilgisi biraz daha düşer ise Fox TV’nin ne yapacağı belli olmaz.