Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’la ilgili müthiş iddia! Buna göre Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu!

Süslü Korkuluk’la ilgili müthiş iddia! Buna göre Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar dizi dünyasının en sıcak konusu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk. İlk fragmanı yayınlanan diziyle ilgili herkes büyük bir merak içerisinde. Diziyle ilgili en büyük soru işareti ise Çağatay Ulusoy’un partneri. İddiaya göre dizinin kadın başrol oyuncusu belli oldu.

TV8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisinin yapımcısı OGM Pictures, yönetmeni ise Cem Karcı. En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde izlediğimiz Çağatay Ulusoy’un adı uzun süredir Yalı Çapkını isimli diziyle anılıyordu. Ancak Ulusoy dizinin hikayesini beğenmeyince proje rafa kaldırıldı.

Hemen ardından Çağatay Ulusoy’un, OGM Pictures’ın bir başka projesi olan Süslü Korkuluk’u kabul ettiği ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncu bu hikayeyi beğenip de teklifi kabul edince dizinin yönetmeni Cem Karcı apar topar bir süredir bulunduğu Barselona’dan Türkiye’ye döndü.

2021’in son günlerinde yeni dizinin ilk tanıtımı için sete çıkan Cem Karcı, Çağatay Ulusoy ve diğer dizi ekibi çok kısa süre içerisinde çok merak uyandırıcı bir tanıtıma imza attı. Tanıtım yeni yılın ilk günü TV8 ekranında yayınlandı.

Süslü Korkuluk’la ilgili müthiş iddia! Buna göre Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu! 7

Bu arada diziyle ilgili en büyük soru işareti kadın başrol oyuncusunun kim olacağı idi. Ortada Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan’ın isimleri dönüyordu. Kısa süre önce ortaya atılan bir iddiaya göre kadın başrol oyuncusu netleşti ve Alina Boz oldu.

Konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Eğer Alina Boz gerçekten rolü kabul ettiyse güzel oyuncu en son rol aldığı Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinden sonra ekrana dönüyor demek. Alina Boz halen, başrolünü Denizcan Aktaş’la paylaştığı Bandırma Füze Kulübü isimli filmin çekimleri için Bandırma’da bulunuyor.