Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinden final haberi geldi! Kaç bölüm kaldı?

Aşk Mantık İntikam dizisinden final haberi geldi! Kaç bölüm kaldı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam, yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da devam eden bir yapım. Dizi, pek çok rakibine fark atarak bugüne kadar gelmeyi başardı. Ancak bir sonraki sezonu göremeyecek! Dizinin takipçileri ara verilip yaz aylarında tekrar başlanmasını ısrarla sosyal medyadan dillendirdi ancak beklentileri boşa çıktı!

Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk’in rol aldıkları dizinin aslında 39. bölümde final yapması planlanıyordu. Ancak dizinin izleyenlerini sevindiren bir gelişme yaşandı ve final yapması kesinleşse de bölüm sayısı uzatıldı!

Kemik bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, son alınan karar ile 39. bölümde değil, 42. bölümde final yapacak! En azından bir teselli olan bu durum, izleyenleri de bir nebze olsun sevindirdi.

Bu son karar ile birlikte Aşk Mantık İntikam dizisinin final tarihi de 22 Nisan Cuma olarak belirlendi. Şimdilik planlar bu yönde. Bir değişim olmazsa, romantik komedi türündeki yapım, bir kaç hafta daha ekranlarda olacak.

İlhan Şen ve Burcu Özberk’in başarılı partnerlikleri, ekran uyumları sayesinde dizi bugünlere kadar gelebildi. İki oyuncunun performanslarını hiç düşürmemesi de takdir edilecek bir durum.

Burcu Özberk, dizinin finaliyle ilgili olarak “İşimiz bitmek üzere. Çok güzel bir sezon geçirdik. Onun mutluluğu ile, uzun bir iş yapmanın mutluluğu var. Yaza hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam’ın final yapmasından sonra geçtiğimiz yaz sürekli çalıştığı için bu yaz dinlenmek istediğini de belirtiyor oyuncu. Romantik komedilerin aranılan isimlerinden olan Burcu Özberk, bu yaz yeni bir dizide rol almayı planlamıyor şimdilik..

Aşk Mantık İntikam dizisinden final haberi geldi! Kaç bölüm kaldı? 7

Oyuncu, geçtiğimiz yazdan beri sürekli çalışıyor. “Bir sezon dolu dolu geçirdik, çok da güzel bir iş yaptık. Biraz dinlenmek istiyorum” diyen Özberk, Aşk Mantık İntikam’ın son sahnelerini de en iyi şekilde çekip işi en güzel şekilde bitirme telaşında şu sıralar.

Bu arada Aşk Mantık İntikam’da çok güzel bir ekip ile çok güzel çalıştıklarını da vurgulayan Özberk, “İş biterken de herkesin birbirine sarılarak işi bitirmesi önemlidir. O yüzden o insanlarla tekrar çalışmak istediğim için bir hüzün var. Ama 42 bölüm iş çekmenin de bir gururu var” ifadesini kullanıyor…

Aşk Mantık İntikam dizisinin 38 yeni bölümünü 25 Mart Cuma akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.