Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus ile imza atan son isimlere Yasak Elma’nın yıldızı da katıldı!

Disney Plus ile imza atan son isimlere Yasak Elma’nın yıldızı da katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi, ekranda 5 sezondur başarılı bir süreç yaşıyor. Medyapım imzalı dizinin değişmeyen isimlerinden birisi de Eda Ece. Oyuncu, bu diziyle adeta kariyerinde yüksek bir sıçrama yaşadı! Eda Ece, Yıldız karakteriyle izleyicinin gönlünü fethetti.

Başta bambaşka bir Yıldız karakterini oynarken, kendi doğaçlamasının da katkılarıyla karakteri başka bir noktaya taşıdı. İzleyici bu yeni Yıldız imajını sevince, senarist de bu karakter üzerine daha çok karikatürize edilmiş diyaloglar yazdı. Böylece Yıldız, Yasak Elma’da herkesin kahkahalarla güldüğü fenomen bir isim oldu.

Eda Ece’nin doğaçlamadaki başarısı da karakterin fenomenleşmesini sağladı. Ece, şimdilerde Yasak Elma dizisiyle ününe ün katmaya devam ediyor. Son olarak yaptığı anlaşmada da Yasak Elma’daki bu performansının etkisi büyük…

Disney Plus ile imza atan son isimlere Yasak Elma'nın yıldızı da katıldı! 7

Yaz aylarında yayına girecek olan dijital platform Disney Plus ile ünlü isimler birer birer anlaşma yapmaya başladılar. Disney Plus, Türkiye’nin çok sevilen, beğenilen, başarılı oyuncularını bünyesinde topluyor. Halit Ergenç, Pınar Deniz, Hande Erçel, Kerem Bürsin, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin ardından Aslı Enver ile birlikte Eda Ece de platform ile anlaşma sağlayan son isimler oldu!

Sosyal medya paylaşımları ile de büyük bir merakla takip edilen Eda Ece, Disney Plus platformunun ekran yüzü olması için yapılan teklifi kabul etti. Ağustos ayında yayına başlayacak olan platform ile sözleşmesi, Yasak Elma’daki pozisyonunu nasıl etkileyecek henüz bilinmiyor…

Ancak, ABD’li yayın platformu Disney Plus sayesinde, uluslararası alandaki bilinirliği de artacak Eda Ece’nin… Bu anlaşma ile birlikte Eda Ece de diğer oyuncular gibi Disney Plus için çekilecek olan dizi ve sinema filmlerinde rol alacak.