Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisine Yasak Elma’dan destek geldi!

Aşk Mantık İntikam dizisine Yasak Elma’dan destek geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi önceki hafta Fox TV ekranına veda etti. 110.bölümü ile birlikte 4. sezonunu da tamamlayan dizi, yaz arası verdi. Dizinin Eylül ayından itibaren yeniden ekrana dönmesi bekleniyor. Yasak Elma dizisinin ara vermesinin ardından yönetmen Murat Öztürk, yeni bir dizi çekimine başladı.

Medyapım ile No:9 Yapım’ın birlikte hazırladığı Aşk Mantık İntikam isimli dizinin çekimlerine başlandı. Diziden ilk paylaşımı yönetmen Murat Öztürk yaptı ve çalışmalara başladıklarını resmen duyurdu. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisinin yönetmen değiştirdiği de böylelikle ortaya çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisine Yasak Elma'dan destek geldi! 7

İlk olarak gelen bilgilerin Umut Kırca’nın diziyi yöneteceği bilgisini veren gazeteci Birsen Altuntaş, sonradan yönetmenin değiştiğini belirtiyor.

Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli diziye yönelik sosyal medyada da bazı tepkiler ortaya çıktı. İzleyiciler dizinin isminin değiştirilmesi gerektiğine yönelik yorumlar paylaşıyor.

Çekimleri yeni başlayan Fox TV dizisinin yakında fragmanlarının paylaşılması da bekleniyor. Yönetmen Murat Öztürk, fragmana az kaldığını da duyurdu.